Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 17.12.2013. 10:00

Prvi božićni sajam meda i zdravlja

Prvi božićni sajam meda i zdravlja svojim posjetiteljima će ponuditi brojne medene blagodati, za dušu i tijelo

  • 279
  • 23
  • 0

Božićni sajam meda i zdravlja, koji će se održati u petak 20. prosinca 2013. u Zagrebu, uključit će prvo predstavljanje knjige Liječenje pčelinjim proizvodima - apiterapija, autora dr. Petera Kapš.

Prvo je to sveobuhvatno izdanje na hrvatskom jeziku o pčelinjim proizvodima i njihovoj primjeni u zdravstvene i kozmetičke svrhe.

Na ovoj promotivnoj priredbi nastupiti će dvadesetak izlagača, od pčelara, apiterapeuta do proizvođača pčelarske opreme iz Hrvatske i Slovenije. Pokrovitelj sajma je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Sajam će se održavati u vremenu od 11 do 19 sati u atraktivnom prostoru zagrebačkog hotela Dubrovnik, u dvorani Centrum, Gajeva 1.

Za vrijeme trajanja sajma upriličit će se sljedeća predavanja i edukacije:

  • mag.ing. Gordana Hegić govorit će o primjeni pčelinjih proizvoda u liječenju i kozmetici i voditi apiterapijsko savjetovalište
  • Damir Rogulja, predsjednik Udruge pčelara Pčelinjak govorit će o urbanom pčelarstvu koje se u Zagrebu razvija po uzoru na Beč i Pariz

Izlagači su za posjetitelje pripremili degustaciju pčelinjih proizvoda i njihovih pripravaka.

Photo: freepik.com


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske djelatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mjesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Tagovi

Med Sajam meda i zdravlja Zagreb Milan Bandić Peter Kapš Pčelarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.