Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Arena
  • 05.11.2017. 10:30

Prvi ekološki sajam - Eko Arena!

Budite dio Eko Arene, 1. prodajno ekološkog sajma i konferenciji o ekološkoj poljoprivredi u organizaciji Savjetodavne službe.

  • 623
  • 49
  • 0

Prodajna izložba, kontakti s potencijalnim kupcima, budućim partnerima, međunarodnim predavačima, konferencija o ekološkoj poljoprivredi, uz kulturno-umjetnički program, prilika za predstaviti svoje proizvode i metode rada, ukratko je ono što možete očekivati na Eko Areni, 1. prodajnom ekološkom sajmu i konferenciji o ekološkoj poljoprivredi u organizaciji Savjetodavne službe.

Certificirani ste ekološki poljoprivredni proizvođač, želite prodati ili promovirati svoje proizvode, prijavite se i rezervirajte svoje besplatno mjesto za 01. i 02. prosinca 2017. u sportskoj dvorani Srednje škole u Bedekovčini i budite dio onog najboljeg što ekološka poljoprivreda nudi u Republici Hrvatskoj.

Prijavu koja se nalazi u dokumentu ispod teksta vratite popunjenu do 20. studenog 2017. godine na adresu: savjetodavna@savjetodavna.hr

"Ne čekajte s prijavom. Broj mjesta je ograničen", najavljuju iz Savjetodavne službe.


Dokumenti


Tagovi

Eko Arena Sajam Bedekovčina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P