Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabor
  • 05.06.2023. 12:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Futog

Prvi Sabor "Običan čovek, domaćin, seljak" održaće se 9. juna u Futogu

Na ovom događaju posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ljudima koji su na neki način rešili da žive "van sistema", navode organizatori, da žive od svog rada i proizvoda koje su proizveli od domaćih sirovina.

Foto: Verica Matić
  • 283
  • 261
  • 0

Unija složnih seljaka Srbije organizuje Sabor "Običan čovek, domaćin, seljak", u petak 9. juna Futogu kod Novog Sada u restoranu "Lovac" sa početkom u 14h.

Rad Sabora započinje sa izložbom proizvoda paora - seljaka koja je ujedno i prodajnog karaktera, ističe se u saopštenju. Reč je o starim tradicionalnim vrednostima za željom da pomognu u stvaranju bolje i lepše budućnosti.

Na ovom događaju posetioci će imati priliku da se upoznaju sa ljudima koji su na neki način rešili da žive "van sistema", navode, da žive od svog rada i proizvoda koje su proizveli od domaćih sirovina.

"Svi ljudi dobre volje, svi slobodni ljudi, svi domaćini, svi seljaci, koji su voljni doći i upoznati se sa mogućnostima kupovine domaćih proizvoda, sa vrednim i radnim ljudima, u skladu sa prirodom i njenim zakonima, pozvani su da dođu i podrže rad Sabora", ističe se u Proglasu.

Dokument PRIJAVA ZA UČESNIKA SABORA potrebno je popuniti i dostaviti na mail adresu; unija.sloznih.seljaka.srbije@gmail.com. Kako bi se organizacija SABORA završila na vreme, prijavu za učešće u SABORU je potrebno dostaviti najkasnije do 5. juna, a po dolasku original predati prilikom ulaska u salu pre početka SABORA.


Dokumenti


Tagovi

Sabor Prijava Unija složnih seljaka Običan čovek Domaćin Seljak Domaći proizvodi


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...