Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam u Stanarima
  • 22.11.2021. 15:00
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Stanari

Prvi sajam poljoprivrede i ruralnog stvaralaštva Stanari

Organizatori očekuju 35 izlagača iz 12 lokalnih zajednica, koji će predstaviti tradicionalne poljoprivredne proizvode, ručne radove, rukotvorine i slično. 

Foto: Udruženje poljoprivrednika opštine Stanari
  • 287
  • 241
  • 0

Udruženje poljoprivrednika opštine Stanari u suradnji s Agencijom za razvoj i Centrom za kulturu te opštine, ove godine organizira Prvi sajam poljoprivrede i ruralnog stvaralaštva Stanari. Sajam će se održati u nedjelju, 28. 11. s početkom u 10 sati, u sali Centra za kulturu. 

Organizatori očekuju 35 izlagača iz 12 lokalnih zajednica, koji će predstaviti tradicionalne poljoprivredne proizvode, ručne radove, rukotvorine i slično. 

"Krajnji cilj nam da iduće godine na zelenoj pijaci, koja je u izgradnji, sajam održimo dva dana i na njemu okupimo sve regionalne poljoprivredne proizvođače", otkriva nam Mihajlo Gavrić, direktor Agencije za razvoj opštine Stanari. 

Inače, ovaj se objekt gradi u užem centru, pored regionalnog puta za Banjaluku. Prema idejnom projektu, površina zelene i stočne pijace iznosi 3.950 m2, od čega će 948 m2 biti natrkiveno. Na krovu zelenog dijela bit će postavljena solarna elektrana od 195 kW. 


Tagovi

Udruženje poljoprivrednika opštine Stanari Mihajlo Gavrić Sajam u Stanarima


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]