Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinski univerzum
  • 20.01.2020. 15:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Prvi Vinski univerzum Zagreb - festival za mlade vinare

Svaki mladi vinar, osim klasične promocije svojih vina ima i poseban zadatak - edukaciju mladih o kulturi umjerenog uživanja u vinu te predstavljanje vinarije kroz svoju odabranu temu.

Foto: Facebook/Vinski univerzum Zagreb
  • 467
  • 69
  • 0

Vinski univerzum Zagreb, festival za mlade vinare je obrazovno-promocijska priredba. Glavni protagonisti festivala su mladi vinari u dobi od 18-35 godina koji svoja vina predstavljanju također mladim posjetiteljima. Cilj, ideja i nit vodilja ove manifestacije je edukacija, bolja promocija, kultura uživanja, ali i umjerenosti u vinu.  

Ovogodišnji Vinski univerzum će se održati 30.1.2020. u Hotelu Dubrovnik, od 15 do 21 sat.

Svaki mladi vinar, osim klasične promocije svojih vina ima i poseban zadatak - edukaciju mladih o kulturi umjerenog uživanja u vinu te predstavljanje vinarije kroz svoju odabranu temu. Svaki stol imat će svoju temu po kojoj će posjetitelji zapamtiti izlagače i vina. Stoga je najvažnija snažna edukativna nota festivala koja se ostvaruje kroz riječi i entuzijazam mladih vinara. 

Prateći sadržaji ovoga festivala u i dvije edukativne radionice, a vinarima će se kroz dodatne aktivnosti pokušati otvoriti nove prodajne kanale za novu ciljnu publiku.

Vinski univerzum prvi put je organiziran u prosincu 2015. u Ljubljani gdje je polučio velik uspjeh. Priredbu je tada posjetilo preko 700 mladih. Svake je godine slovenski Vinski univerzum sve bolji i popularniji. Vinski univerzum Zagreb 2020. osmišljen je po uzoru na slovenski model, ali je u potpunosti prilagođen hrvatskim vinarima i uvjetima.

Festival se organizira uz podršku Kluba studenata Agronomskog fakulteta (gdje je održana i prva promocija događaja na 4. AgroAdventu, u prosincu 2019.), Hrvatskog sommelier kluba i Turističke zajednice zagrebačke županije. Zainteresirani vinari mogu se prijaviti do popunjenja izlagačkih mjesta.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.


Tagovi

Vinski univerzum Zagreb Mladi vinari Edukacija Kultura vina


Autorica

Manuela Vukić

Više [+]

Manuela je studentica Animalnih znanosti na Agronomskom Fakultetu u Zagrebu te potpredsjednica za komunikacije i program razmjene u studentskoj udruzi IAAS Hrvatska. U slobodno vrijeme radi s konjima i uživa u prirodi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.