Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 08.05.2015. 10:00

Rabe i He-Va izlažu u Novom Sadu

Djelatnici AgroPMD zajedno sa stručnjacima Rabe i Heva u Novom Sadu će ugostiti sve poljoprivrednike iz Hrvatske i upoznati ih sa svim strojevima.

  • 182
  • 25
  • 0

Plugove, tanjurače, sjetvospremače, valjke i ostale priključke renomiranih marki Rabe i He-Va možete vidjeti na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Od subote 9. svibnja pa do petka 15. svibnja, Rabe i He-Va zauzimati će veliki prostor na tradicionalnom sajmu u Vojvodini, po mnogima i najvećem i nazjznačajnijem u ovom dijelu Europe.

Na sajmu ćete moći porazgovarati o svim strojevima sa stručnjacima Rabea iz Njemačke, te He-Va iz Danske, kao i s predstavnicima hrvatskog AgroPMD-a. Što će se sve tamo moći vidjeti?

Do sada najveći broj primjeraka ovih strojeva na sajmu u Vojvodini.

Rabe će izložiti sedmerobrazdni plug vario polunošeni, te brojne petobrazdne, četverobrazdne u vario verzijama i običnim, te dakako iste te plugove u verzijama s punim, ili rešetkastim daskama. Normalno, radi se isključivo o plugovima premetnjacima jer Rabe i ne radi ravnjake. Na istom izložbenom prostoru, tvrtke domaćina AgroTech, izloženi su i sjetvospremači, gruberi i rotodrljače, te tanjaruče.

Danska He-Va odnedavno je i u Hrvatskoj, a već duže vrijeme na oranicama Vojvodine. Hrvatski prodavači ovih strojeva izložiti će brojne modele valjaka, svoje top proizvode, ali i podrivače, tanjurače i druge priključke. Iz tvrtke AgroPMD iz Koprivnice i Osijeka vas pozivaju da njihove djelatnike potražite uz strojeve Rabe i He-Va, a tamo ćete moći vidjeti i druge strojeve iz njihova asortimana.


Fotoprilog


Tagovi

Rabe HeVA Agro PMD AgroTECH Novi Sad Vojvodina Plug Tanjurača Sjetvospremač


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]