Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaštita onečišćenja voda
  • 17.05.2014. 10:00

Radionica o provođenju Nitratne direktive

U Puli će se 21. svibnja 2014. održati informativna radionica na temu "Provođenje Nitratne direktive" i "Zakona o održivoj uporabi pesticida"

Foto: freedigitalphotos.net
  • 173
  • 10
  • 0

Ulaskom Hrvatske u EU za subjekte iz poljoprivredne djelatnosti (posebno stočarske proizvodnje) započela je obveza organiziranja u skladu s odredbama Akcijskog programa zaštite voda od onečišćenja uzrokovanog nitratima poljoprivrednog podrijetla.

U skladu s tim u prostorijama ŽK Pula 21. svibnja 2014. održat će se informativna radionica na temu "Provođenje Nitratne direktive" i "Zakona o održivoj uporabi pesticida". Radionicu organizira ŽK Pula u suradnji sa Savjetodavnom službom Istarske županije.

Zakon o održivoj uporabi pesticida uređuje Nacionalni akcijski plan za postizanje održive uporabe pesticida, informacije o organiziranju izobrazbe profesionalnih korisnika pesticida, distributera, skladištenje i postupanje s ambalažom pesticida, vođenje evidencija i dr. Radionicu će održati predstavnici Savjetodavne službe Istarske županije Zrinka Krpan-Buić, dipl.ing.agr. i mr.sc. Nenad Hrelja.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Radionica Nitratna direktiva Zakon o uporabi pesticida Zrinka Krpan-Buić Nenad Hrelja Zaštita voda Onečišćenje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.