Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OSPERA
  • 04.03.2015. 10:25

Razmjena sjemena i radionica kućnog kompostiranja

Udruga OSPERA poziva Vas na razmjenu sjemena i radionicu kućnog kompostiranja koje će se održati u prostoru Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku. Razmjena će biti održana 7. ožujka 2015. godine, s trajanjem od 9 do 13 sati.

  • 315
  • 37
  • 0

Udruga OSPERA poziva Vas na razmjenu sjemena i radionicu kućnog kompostiranja koje će se održati u prostoru Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku. Razmjena će biti održana 7. ožujka 2015. godine, s trajanjem od 9 do 13 sati.

Uz udrugu OSPERA razmjenu će obogatiti Ekološki certificirani proizvođači hrane i volonteri iz građanske inicijative SEG Osijek (Solidarna Eko Grupa Osijek), inicijalno nazvana GSR Osijek (Grupa Solidarne Razmjene). Grupa povezuje ekološki certificirane proizvođače hrane sa potrošačima na tržnici Mačkamama. Ovih dana slave svoj prvi rođendan, a zainteresirani mogu tokom trajanja razmjene saznati više o ovoj grupi i uključiti se u inicijativu.

Svoj kutak na razmjeni će imati i grupa entuzijasta Volim Rajčice koja je unatoč lošoj 2014. godini uspjela umnožiti sjeme 50ak vrsta rajčice. Probrane sorte će biti izložene i spremne za razmjenu.

Imam Gliste, inicijativa iz Zagreba će posjetiteljima demonstrirati kućno kompostiranje uz pomoć kalifornijskih kompostnih glisti, a zainteresiranima će biti donirana i početna legla.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane grupe, inicijative, udruge i građane koji bi sudjelovali u razmjeni, da se prijave pomoću obrasca kako bi osigurali adekvatan prostor za izlaganje i razmjenu sjemena. Ako imate sadnice, reznice, autohtone sorte sjemena molimo Vas da se prijavite i obogatite ovu razmjenu.

Obrazac za prijavu i informacije o razmjeni možete potražiti na facebook stranici Permakultura Osijek, kao i na facebook stranicama spomenutih inicijativa. Ulaz na razmjenu je besplatan, kao i sva popratna događanja.

  • Info: ospera.osijek@gmail.com, 0958525498

Tagovi

OSPERA Permakultura Osijek Volim Rajčice GSR Osijek Sorte sjemena Reznice Sadnice Kalifornijske gliste Razmjena sjemena Radionica kućnog kompostiranja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]