Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroexpo 2015
  • 09.07.2015. 15:45

Rekordan broj uzoraka na ocjenjivanju meda!

Na ovogodišnje ocjenjivanje meda u sklopu sajma Agroxepo pristigao je rekordan broj uzoraka – njih 94. Procjena kvalitete održat će se 22. srpnja u 11 sati, u sali Udruženja obrtnika Virovitica.

  • 120
  • 5
  • 0

Ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2015 održat će se u subotu, 29. kolovoza, u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo i ove će godine objediniti razne izložbe i ocjenjivanja, a to su: 12. županijska izložba voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 10. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 7. međunarodno ocjenjivanje meda, 5. izložba ljekovitog bilja i 5. izložba vina.

Na ovogodišnje ocjenjivanje meda pristigao je rekordan broj uzoraka - njih 94. Procjena kvalitete održat će se 22. srpnja u 11 sati, u sali Udruženja obrtnika Virovitica.

Uručivanje nagrada najboljima bit će 29. kolovoza - na dan održavanja sajma.

Med će procjenjivati: predsjednik komisije Dragan Bubalo s Agronomskog fakulteta Zagreb, Lidija Svečnjak (Agronomski fakultet Zagreb), Saša Prđun, (Agronomski fakultet Zagreb), Andrea Poslek (HGK, Županijska komora Virovitica), Ljubica Kravarščan (Poljoprivredna savjetodavna služba), Edita Černi (Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" VPŽ), Davorka Kermend Đukić (Virovitičko-podravska županija).

Uručivanje nagrada najboljima bit će 29. kolovoza - na dan održavanja sajma.

Organizatori i pokrovitelji 5. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Županijska podružnica Poljoprivredne savjetodavne službe.

Tekst i foto: Ivan Šemper, vpž


Tagovi

Ocjenjivanje meda Virovitičko-podravska županija Agroexpo Uzorci meda


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)