Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CROAGRO
  • 17.07.2022. 16:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Sajam CROAGRO krajem godine otvara vrata - što vas očekuje?

Poljoprivredna mehanizacija i oprema, strojevi i oprema za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i sjeme, sadni materijali i program za zaštitu bilja dio su onoga što vas čeka na ovogodišnjem izdanju sajma CROAGRO.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.748
  • 156
  • 0

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se CROAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

"U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja", kažu organizatori.

Naime, program izlaganja obuhvaća poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, strojeve i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje nakon berbe, kao i sjeme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Posjetitelje očekuju i popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora.

Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih i grijanih paviljona.

Stručni skupovi i konferencije

U istom terminu održavaju se i Sajmovi hrane i zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života.

Uz izložbeni dio, prate ih stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Na više lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvaća tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja - HUPED će i ove godine organizirati sada već 14. međunarodni kongres na temu: "Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini" na kojemu će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Više informacija možete pronaći na ovdje ili na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.


Tagovi

CROAGRO Sajam Zagrebački velesajam Poljoprivredni sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.