Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 16.09.2017. 15:00

Sajam lova, ribolova i sporta u Novom Sadu

Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta u Novom Sadu slavi punih 50 godina. Bit će održan od 3. do 8. listopada.

Foto: Novosadski sajam / Facebook
  • 331
  • 21
  • 0

50. međunarodni sajam lova, ribolova i sporta bit će održan od 3. do 8. listopada na Novosadskom sajmu. To je jedna pd najznačajnijih manifestacija ovog tipa u ovom dijelu EUrope.

LORIST okuplja sve značajnije predstavnike, uvoznike i brendove osnovne i prateće opreme za sportski lov i ribolov, boravak u prirodi, sport i rekreaciju. Novi koncept ima za cilj pozicionirati LORIST kao središnji događaj za stručnu javnost i široku publiku u ovim sektorima.

Povodom jubileja, bit će organizirana Nacionalna izložba trofeja na kojoj će biti prikazani najznačajniji nacionalni eksponati, koji će se ocjenjivati po CIC pravilima. Uoči LORIST-a, 16. i 17. rujna bitće organizovana i izložba lovačkih pasa.

Foto: Novosadski sajam / Facebook


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]