Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 20.05.2022. 13:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Sajam: Za ulaznicu od 600 dinara osvojite Belarus ili John Deere traktor

Dobra vest za sve zainteresovane posetioce da cene ulaznica nisu menjane od prošle godine. Za svaku kupljenu postoji mogućnost osvajanja vrednih nagrada: traktora, prskalice, prikolice...

Foto: Julijana Kuzmić
  • 910
  • 187
  • 0

Ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede, 89. po redu, u Novom Sadu zvanično počinje sutra (21. maja) i trajaće do petka - 27. maja. Svečano otvaranje zakazano je za subotu u 11h .

Dobra vest za sve zainteresovane posetioce da cene ulaznica nisu menjane od prošle godine. Pojedinačne koštaju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama po osobi ta cena je 400. Karte za kolektivne posete đaka i studenata, decu od sedam do 12 godina i penzionere koštaju 300 dinara.

Porodičan dan u sredu

Kako naglašavaju organizatori, za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem posetilaca, i to najmanje 15, na memorandum zadruge, škole, fakulteta ili kompanije sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Roditelji sa decom u sredu po ceni jedne ulaznice (foto: V. Stapić)

Porodični dan je sreda, 25. maj, kada porodica sa decom do 14 godina, bez obzira na to koliko ih ima, Sajam može da poseti uz jednu kupljenu ulaznicu od 600 dinara.

Dva traktora, prikolica, prskalica

Ono što najviše raduje posetioce jeste mogućnost osvajanje nekih od vrednih nagrada na kupljenu kartu. Tako su ove godine dva darodavca duplirala svoje poklone.

Agropanonka će pokloniti traktor Belarus 82.1 i rasipač HMS. Prskalicu Badili od 600 litara i prikolicu Palazoglu nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a KITE DOO traktor John Deere 5045D.

Ove godine dva darodavca su duplirala svoje poklone (foto: J. Kuzmić)

Za učestvovanje u poklon igri, potrebno je samo na poleđini kupljene karte upisati čitko tražene podatke, a potom ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak u 17h, a uručenje poklona predviđeno je za petak - 27. maj u 12h.

Podsetimo, na dan otvaranja Aula Novosadskog sajma biće zatvorena za prodaju ulaznica do 13 časova. Do tada posetioci mogu da koriste Teretni ulaz I i Teretni ulaz II iz ulice Branka Bajića i Ulaz između Hale 8 i Hale 9, u ulici Novosadskog sajma.


Tagovi

Poljoprivredni sajam Novosadski sajam Ulaznice Porodičan dan Kolektivne ulaznice Cena karte Poklon igra Traktor


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bagrem rano procvetao