Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ocjenjivanje meda
  • 30.07.2020. 12:00
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Sajma Viroexpo nema, ali objavljen je Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda

Na natjecanje za 15. Županijsko i 12. Međunarodno ocjenjivanje meda se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice te dostavljanjem uzorka.

Foto: Jumpstory
  • 98
  • 11
  • 0

Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama s tog područja, objavili su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 15. Županijsko i 12. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Ove se godine, podsjećaju, proglašenje najboljih ocjenjivanja meda neće održavati u sklopu Agroexpa, koji je zbog epidemije koronavirusa odgođen. "Pobjednik ocjenjivanja bit će objavljen javno, a dodjela priznanja će se održati ako to bude u skladu s epidemiološkim prilikama“, ističu organizatori.

Sajam Viroexpo otkazan zbog opasnosti od širenja koronavirusa

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice te dostavljanjem uzorka meda. Obrazac Prijavnice moguće je preuzeti na porti u zgradi Županije, a dostupan je i na njihovoj službenoj stranici kao i ovdje ispod teksta. 

Prijave i uzorci dostavljaju se najkasnije do 4. rujna 2020. godine na adresu Virovitičko-podravske županije, Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica, 033/638-140 (kontakt osoba Predrag Mrmoš) ili 033/638-141 (kontakt osoba Dario Ripli). 

Prijavnicu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Ocjenjivanje meda Virovitičko-podravska županija HGK Natjecanje


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]