Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 24.12.2015. 08:20

Sajmovi doprinose povećanju prodaje i izvoza

Izlaganja na ovakvim sajamskim događanjima omogućavaju vidljivost proizvođačima, ali zasigurno na dulji rok doprinose i povećanju prodaje i izvoza.

  • 226
  • 27
  • 0

Klaster poljomehanizacije po treći put za redom sudjelovao je na sajmu Agritechnica 2015 u Hanoveru koji se održao u studenom ove godine. Sajam je posjetilo oko pola milijuna posjetitelja iz 115 zemalja svijeta, a na njemu su izlagali proizvođači iz 52 zemlje svijeta.

Agritechnica 2015 obilovala je inovativnim rješenjima u poljoprivrednoj proizvodnji pa je tako od ukupno 311 podnesaka, koliko je bilo prijavljenih za dodjelu nagrada za inovacije, dodijeljeno 5 zlatnih medalja, od kojih je John Deere osvojio 3, i 44 srebrne medalje.

Izložbeni prostor Klastera

Klaster izlagao na dosad najvećem izložbenom prostoru

Klaster poljomehanizacije izložio je svoje proizvode na dosad najvećem izložbenom prostoru od ukupno 162 m², a izlagalo je 5 članica Klastera i to Labinprogres-TPS, Hittner, Megametal, Hidraulika - Kutina i POD. Ostale tvrtke članice Klastera poljomehanizacije predstavljene su putem promidžbenih i video materijala. Pored zajedničkog izložbenog prostora tvrtka POD je imala i zaseban izložbeni prostor u hali namijenjenoj prezentaciji dijelova i komponenti.

Još jednom se potvrdilo da su sajmovi ovog tipa, usko specijalizirani za poljoprivrednu mehanizaciju, događaji koji su vrlo bitni u povećanju vidljivosti svakog relevantnog proizvođača mehanizacije, i mjesto koje na dulji rok zasigurno doprinosi povećanju prodaje i izvoza.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Agritechnica Hanover Labinprogres-TPS Hittner Megametal Hidraulika POD


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]