Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere
  • 07.02.2021. 13:30

Sajmovi i dalje bez John Deere-a? Odustali i od Agritechnice

Iako su odlučili da učestvuju na sajmovima koji će se održati nakon 31. oktobra ove godine, iz John Deere-a javljaju da su odustali i od Agritechnice.

Foto: Vedran Stapić
  • 157
  • 16
  • 0

John Deere je najavio da će produžiti pauzu od izlaganja na sajmovima. Ove godine neće prisustvovati ni na najvećem svetskom sajmu poljomehanizacije, Agritechnici koja se treba održati u Hanoveru u Nemačkoj.

"Uprkos brojnim merama, poput poslovnih ograničenja, lockdown-a i otkazivanja događaja, pandemija još uvek nije stavljena pod kontrolu", izjavio je Alehandro Sajago, potpredsednik prodaje i marketinga, John Deere-a za cpm dodavši da budućnost ostaje neizvesna zbog mutacije virusa i sporog napretka vakcinacije

Iz ove kompanije smatraju da se još uvek ne može omogućiti odgovarajuća zaštita svetske populacije, što je kako kažu, osnovni preduslov za učestvovanje na međunarodnom sajmu.

Iako je ova kompanija na jesen odlučila da učestvuje na onima koji će se održati nakon 31. listopada ove godine, ipak su se predomislili s obzirom na to da se Agritechnica održava u novembru.

Podsetimo, ovaj sajam trebalo bi da se održi iz dva dela. Prvo, digitalno izdanje planirano je za maj ove godine. Ali, datum još uvek nije poznat. Drugo bi trebalo biti "uživo", od 14. do 20. novembra 2021. godine uz poštovanje svih epidemioloških mera.


Tagovi

John Deere Agritechnica Sajam Covid-19 Otkazivanje


Autorka

Martina Pavlović

Više [+]

Martina je magistar agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu