Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zagrebački Velesajam
  • 21.09.2016. 12:00

Sajmovi zdravog življenja i domaće proizvodnje

Druga polovica sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu rezervirana je za Sajmove zdravog življenja (Organica, APItera, Mystic) i IZVOR, sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija, od 29.09 do 02.10.2016.

  • 1.370
  • 65
  • 0

Druga polovica sajamske poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu rezervirana je za Sajmove zdravog življenja (Organica, APItera, Mystic) i IZVOR, sajam županija, izvornih proizvoda, običaja i manifestacija, od 29.09 do 02.10.2016.

Sajmovi koji doživljavaju uzlet u svakom segmentu izlagačkom, programskom, sadržajnom i u broju posjetitelja manifestacija su snage zajedništva, koji je ujedno i moto sajma.

Izlagački segment Sajmova zdravog življenja tematski i prostorno obuhvaća tri cjeline:

  • Organica & Kronoplja: eko tržnica, organski certificirana hrana i proizvodi, biodinamička proizvodnja, eko sorte sjemena i sadnica, ljekovito bilje, oprema za pripremu zdrave hrane, proizvodi od industrijske konoplje, življenje u suglasju s prirodom
  • APItera: pčelarstvo i proizvodi od meda, oprema za pčelarstvo, zaštita pčela i košnica, apiterapija, apikozmetika
  • Mystic: prirodna, energetska i duhovna medicina - aromaterapija, akupresura, su-jok, ayurveda, feng shui, tehnike za sklad duha i tijela, masaža, bioenergoterapija, zvukoterapija, pranic healing, zvučne kupke, joga, meditacija

Program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica, okruglih stolova i dugih oblika programa edukacije ukupno će trajati 270 sati, a održavat će se na osam lokacija kroz sva četiri dana trajanja sajmova.

Poziv na Sajmove zdravog življenja

Biodinamička proizvodnja hrane

Neke od tema iz programa: gostuje Vera Čudina "Iz svake krize u životu izlaz je moguć"; Snaga Žene i kako osvijestiti vlastitu snagu da postanemo vrhunski manager Života; Kako za(voljeti) sebe; Keith Sherwood "O tajnama iscjeljivanja i samorealizaciji"; Kako kreirati život s lakoćom; Kako doći u kontakt sa sinkronicitetom i tako dalje.

Biodinamička proizvodnja hrane i predstavljanje OPG-ova koji uzgajaju hranu na ovaj način; marketing i izvoz ekoloških proizvoda; Gradski vrtovi; radionice ayurvedske kuhinje i izrade prirodne kozmetike, NLP radionice, tehnike disanja i meditacije, Dahom do iscjeljenja, radionice pjevanja, Svjetlost i zvuk, Zvučne kupke, Gong Puja, Kundalini, Shakti i Ashtanga joga, Aikido, šumski kuhar; Na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom ili Koja boja je vaša aura.

Posjetitelji će moći pronaći proizvode Izvorno hrvatsko "Registrirani i zaštićeni poljoprivredni proizvodi", kao i proizvode pod oznakom "Hrvatska kvaliteta" i "Hrvatski otočni proizvodi".

O medicinskoj konoplji govorit će vodeći stručnjaci koji godinama osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje, a ove godine organizirano je predavanje kako se uključiti u proizvodnju ove biljke Kako pokrenuti start up - smart up!

Izložba zdrave hrane na Sajmovima

Pčelinji proizvodi djeluju terapijski na čovjekov organizam i zdravlje. Uz mogućnost kupnje mnoštva pčelarskih proizvoda, organiziran je stručan program i cijeli niz predavanja za sve koji se bave pčelarstvom, zatim Kušaonica meda i Izložba stare pčelarske opreme.

Važnost očuvanja domaće proizvodnje

S godinama uspješnog održavanja raste i institucionalna podrška, pa ove godine govorimo o cjelovitoj potpori sajmovima od strane Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske gospodarske komore, Ureda za poljoprivredu i šumarstvo grada Zagreba, Agronomskog fakulteta, Hrvatske poljoprivredne agencije, Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatskog apiterapijskog društva, Udruge Kronoplja te HUPED-a - Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu.

Na sajmu IZVOR prezentirat će se potencijali hrvatskih županija i regija kroz podizanje svijesti o važnosti očuvanja domaće proizvodnje, tradicije, obrta i malog gospodarstva. Sajam je prodajnog karaktera kako bi se potakao interes za izvornim hrvatskim poljoprivrednim proizvodima, suvenirima te predmetima malog obrta. Posjetitelji će moći pronaći proizvode Izvorno hrvatsko "Registrirani i zaštićeni poljoprivredni proizvodi", kao i proizvode pod oznakom "Hrvatska kvaliteta" i "Hrvatski otočni proizvodi".

Hrvatska gospodarska komora već niz godina provodi kampanju osvještavanja i kupovanja hrvatskih proizvoda dok će ove godine organizirati gospodarski forum "Kupujmo hrvatsko" pod okriljem sajma IZVOR.


Tagovi

Zagrebački Velesajam Izvor Hrvatski proizvodi Sajmovi zdravog življenja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]