Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina
  • 11.05.2020. 09:00

Šesti Salon vina Kragujevac odložen za 20. jun

Na ovom događaju predstaviće se i proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava, proizvođači hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suvomesnatih proizvoda. Salon u svom pratećem programu ima predavanja i stručne radionice, kao i slaganje vina i hrane.

Foto: Facebook/Vinski viteški red Šumadije
  • 105
  • 4
  • 0

Šesti Salon vina Kragujevac, umesto u aprilu, kako je prvobitno planirano, biće održan 20. juna, od 12 do 20h u hotelu "Kragujevac". Ovaj salon koji organizuje Vinski viteški red Šumadije, jedna je od najprestižnijih vinskih manifestacija u Srbiji koja okuplja kako već afirmisane tako i mlade vinarije iz Srbije i regiona jugoistočne Evrope, profesionalne kupce, kolekcionare, ljubitelje vina kao i sve predstavnike medija, preneto je na zvaničnom sajtu Vinskih vitezova Šumadije.

Vizitorski centar za seoski i vinski turizam

Na ovom događaju predstaviće se i proizvođači opreme za vino i enoloških sredstava, proizvođači hrane, pekarskih proizvoda, maslinovog ulja i vode, sireva i suvomesnatih proizvoda. Salon u svom pratećem programu ima predavanja i stručne radionice, kao i slaganje vina i hrane. Podršku organizaciji i radu salona vina daju brojni sponzori i profesinalne asocijacije kao što su udruženja somelijera Šumadije (ASŠ) i Srbije (SERSA), asocijacija Wine Expert, grad Kragujevac i brojne druge organizacije.

Manifestacija koja se nadovezuje na uspeh šumadijskih vina

Kako se navodi na sajtu, u svega nekoliko godina ovo je postala manifestacija koja je pokazala da zahtevan vinski festival može u Srbiji uspešno da se organizuje i izvan Beograda i Novog Sada.

"Radoznala publika i očigledno zadovoljni vinari kojih iz godine u godinu ima sve više na ovom Salonu garantuju lepu budućnost manifestaciji koja se nadovezala na uspeh šumadijskih vina generalno", poručuju Vinski vitezovi Šumadije.


Tagovi

Salon vina Salon vina Kragujevac Vina Šumadije Vina iz Kragujevca Vinski vitezovi Šumadije Šumadijska vina Manifestacija


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...