Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 12.06.2017. 13:30

Sudjelujte na 25. Jesenskom bjelovarskom sajmu!

Sudjelujte na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu na sajamskom prostoru Gudovac! Prijave traju do 18.08.2017. godine.

  • 1.300
  • 72
  • 0

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam je uz Proljetni sajam najveća sajamska manifestacija, na kojoj će se u gospodarskom dijelu sajma predstaviti nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država. Sajam će se održati 08.-10.09.2017. godine, na Sajamskom prostoru Gudovac.

Riječ je o međunarodnom gospodarsko-obrtničkom, poljoprivrednom i stočarskom događaju na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Gudovac kao mjesto novih poslovnih prilika

Veliki dio izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu:

  • kvalitetno predstaviti svoje proizvode i usluge, usporediti ih sa konkurencijom i obaviti direktnu prodaju,
  • predstaviti novitete i razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije,
  • unaprijediti kontakte sa postojećim klijentima,
  • zauzeti poziciju među vodećim tvrtkama i stvoriti novi poslovni potencijal.

Sudjelovanjem na Jesenskom sajmu postajete dijelom jednog od najznačajnijih gospodarskih skupova u regiji, te ostvarujete mogućnost promocije Vaših brendova i proizvoda ciljanom tržištu.

Kako biste iskoristili poslovni potencijal Bjelovarskog Jesenskog sajma, preporučamo da na vrijeme krenete s pripremom sudjelovanja na sajmu, jer garancija uspješnog sudjelovanja na sajmu te prezentacija vlastitih proizvoda i usluga je kvalitetno i na vrijeme osmišljen sajamski nastup s kvalitetnim promidžbenim materijalima, stručnim osobljem i atraktivnim izložbenim prostorom.

Državna stočarska izložba

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji - 25. Državna stočarska izložba, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Na stočarskoj izložbi planira se nastup uzgajivača iz gotovo svih hrvatskih županija, koji će prikazati nekoliko stotina grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela. Osim visoko-proizvodnih, konvencionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

I ove godine Peti element

2. Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije je sajamska manifestacija koja je prošle godine opravdala svoje pokretanje, a kojoj je cilj da u predzimskom periodu na jednom mjestu okupi poslovne subjekte vezane uz naslovnu tematiku. Obnovljivi izvori energije i alternativni oblici grijanja su sve važniji element svakodnevnog života, te je nužno njihovo predstavljanje i putem specijaliziranih sajamskih manifestacija kao što je ova.

Prijava do 18. kolovoza 2017.

Predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima sajma, a rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 18.08.2017. godine. Prijavnicu pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Jesenski međunarodni bjelovarski sajam Gudovac Bjelovar Prijava Peti element Državna stočarska izložba


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?