Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 27.01.2020. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Sudjelujte na 27. Osječkom proljetnom sajmu i spremni dočekajte proljeće!

Drugi vikend u ožujku rezervirajte za posjet 27. Osječkom proljetnom sajmu i 21. Obrtničkom sajmu koji će se održati na Pampasu.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.439
  • 139
  • 0

I ove godine pripremite se za novu sjetvenu sezonu posjetom 27. Osječkog proljetnog sajma i 21. Obrtničkog sajma u Osijeku koji će se održati od 6. do 8. ožujka 2020. na već dobro poznatoj lokaciji, prostoru Pampas.

Organizator je Osječki sajam d.o.o. u suradnji s HGK ŽK Osijek, Hrvatskom obrtničkom komorom i HOK OK Osječko-baranjske županije, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.  

Ovaj sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja te podrška ukupnom gospodarstvu regije.

Susret ideja, inovacija, novih strojeva i tehnologija

Kako naglašavaju organizatori, sajam je mjesto susreta ideja, inovacija, novih strojeva i suvremenih tehnologija, saznanja u poljoprivrednoj proizvodnji, ali i pratećoj industriji s naglaskom na preradi poljoprivrednih proizvoda u zdrav prehrambeni proizvod koji će svojom vrhunskom kvalitetom biti prepoznat na zahtjevnom europskom tržištu.  

Osim izlagača s programom poljoprivrede i prehrane, bit će predstavljena dostignuća i mogućnosti razvoja obrtništva u regiji, koje posljednjih godina bilježi oporavak i rast u usporedbi s ostalim ukupnim gospodarskim pokazateljima. 

sd
Na sajmu vas očekuje velika ponuda sjemenskog i sadnog materijala

"Zahvaljujući dvadesetjednogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, našoj regiji predstavljen je velik broj domaćih obrtnika organiziranih u županijske komore", istaknuli su iz tvrtke Osječki sajam.

Program izlaganja na sajmu pronađite u dokumentu ispod teksta.

Visoka razina kvalitete ponude, osim sve značajnijeg povećanja broja i kvalitete domaćih i stranih izlagača, prate stručna predavanja s ciljem edukacije zainteresiranih poljoprivrednika. 

Izgradnja novog gospodarstvenog centra?

Ovaj sajam prilika je gospodarstvenicima u istraživanju, prezentaciji i primjeni novih ideja, strojeva i suvremenih tehnologija u poslovanju, koje su od vitalnog značaja za razvoj poljoprivrede i prehrambene industrije u narednom periodu. Organizatori očekuju još veći broj izlagača, kao i velik broj posjetitelja, koji iz čitave regije posjećuju ovu značajnu priredbu.

"Zahvalni smo svim sudionicima koji će svojim angažiranjem, idejama, pokroviteljstvom i sponzorstvom pridonijeti da 27. Osječki proljetni sajam - (sajam poljoprivrede i prehrane) i 21. Obrtnički sajam, bude i ostane primjer doista uspješnih gospodarskih događaja, na čijim se temeljima planira daljnje snaženje sajamske industrije u Gradu Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, o čemu svjedoče dosadašnje aktivnosti poduzete radi izgradnje novog gospodarstvenog centra sa suvremenim sajamskim prostorom prijeko potrebnim za budući rast djelatnosti", ističu organizatori.

Prijavite se za izlaganje do 21. veljače

Želite li biti njezinim dijelom, organizatori vas pozivaju da najkasnije do 21. veljače ispunite prijavu za izlaganje koju možete preuzeti u dokumentu ispod teksta. Ondje možete pronaći i program izlaganja. 

Sajam će za posjetitelje biti otvoren od 10 do 19 sati. Za više informacija obratite se tvrtki Osječki sajam na jedan od niže navedenih kontakata.

Vidimo se na Pampasu od 6. do 8. ožujka!


Dokumenti


Tagovi

Osječki sajam Osijek 27. Osječki proljetni sajam 21. Obrtnički sajam Poljoprivreda Domaći proizvodi Mehanizacija 2020


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]