Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumadijski sajam poljoprivrede
  • 19.05.2020. 13:00

Šumadijski sajam poljoprivrede i ove godine u septembru mesecu

Od 3. do 6. septembra, tradicionalna manifestacija "Šumadijski sajam poljoprivrede" sa sedamnaest godina dugom tradicijom i ove godine obeležiće četiri sajamska dana najvećeg poljoprivrednog događaja u ovom delu Srbije.

Foto: Julijana El Omari
  • 217
  • 10
  • 0

Šumadijski sajam poljoprivrede i ove godine održaće se u septembru mesecu, saopštili su organizatori Šumadija sajma iz Kragujevca.

Od 3. do 6. septembra, tradicionalna manifestacija "Šumadijski sajam poljoprivrede" sa sedamnaest godina dugom tradicijom i ove godine obeležiće četiri sajamska dana najvećeg poljoprivrednog događaja u ovom delu Srbije. Najveća jesenja smotra agrara južno od Save i Dunava, prepoznatljiva je u Srbiji po broju izlagača i posetilaca, ali i brojnim stručnim izložbama koje su sastavni deo ovog sajma.

Posetite u septembru najveću jesenju smotru agrara u Srbiji

Kako smo ranije pisali, veliki broj izlagača, koji su i prethodnih godina imali učešća na ovoj manifestaciji, prema rečima organizatora, jedinstvena su potvrda ostvarenog kvaliteta, kako u pogledu sadržaja sajma tako i njegove organizacije. U skladu sa tim, sajam je postao najveća jesenja smotra agrara u Srbiji. 

Na razvoj strukovnog segmenta ove smotre agrara uticao je i doprinos velikog broja agrarnih stručnjaka, kao i profesora resornih fakulteta koji su svojim profesionalniom integritetom uticali na kvalitet događaja. 

Šumadijski sajam poljoprivrede organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.


Tagovi

Šumadija sajam Šumadijski sajam poljoprivrede Sajam poljoprivrede Izlagači Jesenja smotra


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.