Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani masline
  • 16.03.2019. 18:00
  • Zadarska, Zadar

Sve je spremno za 21. Dane masline u Zadru, na vrijeme dostavite uzorke!

Već 21. Međunarodna manifestacija Dani masline održat će se u Zadru. Uzorke dostavite do 25. ožujka. Gdje, kome? Provjerite!

Foto: Dani masline
  • 736
  • 116
  • 0

Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije najavljuje već 21. po redu Međunarodnu manifestaciju Dani masline koja će se održati 27. travnja u Zadru.

"Za ovogodišnju manifestaciju uzorke ulja je potrebno donijeti ili poslati na adresu Zavod za javno zdravstvo Zadar, 23000 Zadar, Ljudevita Posavskog 7a, IV kat, Služba za zdravstvenu ekologiju i zaštitu okoliša. Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je donijeti ili poslati ukupno 1L ulja. Rok za dostavu uzoraka 25. 03. 2019. godine. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200 kuna po uzorku", najavljuju organizatori. 

Kemijsku analizu (Peoksidni broj, SMK, K-brojeve) radit će i ove godine akreditirani laboratorij Zavoda za javno zdravstvo, a senzorsku analizu Profesionalni panel Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

"Iz godine u godinu manifestacija poprima sve veći značaj kako kod maslinara tako i kod ljudi koji samo konzumiraju maslinovo ulje, tako da je prerasla lokalni karakter i postala prepoznata i priznata kod maslinara iz svih primorskih županija, a kao i proteklih nekoliko godinu i ove godine očekujemo međunarodni karakter manifestacije", kažu. 

Na ovogodišnjoj manifestaciji natjecanja će se održati u dvije kategorije kao i do sada i to:

  • kategorija otvorenih ulja i 
  • kategorija pakovine

Svi zainteresirani maslinari mogu se dodatno informirati putem telefona, mobitela i e-maila. Kontakti: Filip Erceg – 099/ 510 91 54 i Matko Bačinić – 095/ 908 37 31 te Zavod za javno zdravstvo Zadar: 023/301–355, 023/300–856 i e-mail: info@danimasline.com, bpucar@zjz-zadar.hr

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

"Manifestacija kao i dosadašnjih godina ima za cilj edukaciju maslinara, uljara ali i svih potrošača maslinovog ulja te će Udruga i ove godine osigurati dovođenje eminentnih stručnjaka iz područja maslinarstva i uljarstva i organizirati prezentacije i vođene degustacije u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo", zaključuju organizatori.

Podatci za plaćanje kotizacije: IBAN udruge: HR9223900011100510842, Model : 00, Poziv na broj: datum uplate ili OIB te Opis: Kotizacija za Dane maslina Zadar 2019.


Tagovi

Dani masline Zadar 2019 Međunarodna menifestacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]