Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki proljetni sajam
  • 01.03.2018. 10:30

Svi putevi za vikend vode na Osječki proljetni sajam, čeka vas 200 izlagača

Na Pampasu vas čeka 25. Osječki proljetni sajam i 19. Obrtnički sajam.

  • 929
  • 129
  • 0

Osječki proljetni sajam održava se svake godine na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj manifestacije je promicanje poljoprivredne proizvodnje, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja te podrška ukupnom hrvatskom gospodarstvu.

Ovogodišnja manifestacija je 25. po redu, a održat će se od 2. do 4. ožujka 2018. na sajamskom prostoru Pampas u organizaciji tvrtke Osječki sajam d.o.o. U sklopu manifestacije održat će se i 19. Obrtnički sajam u Osijeku. Kao i svake godine teme izlaganja su raznolike.

"Teme izlaganja u paviljonu 1 su sjemenarstvo, sadni materijal, zaštitna gnojiva i brojne druge. U paviljonu 2 imamo strojeve, opremu za poljoprivredu, šumarstvo i stočarstvo te vanjski prostor s krupnim strojevima i ostalom opremom za poljoprivredu. Sadržaji su brojni kao i svake godine do sada", rekao je Alen Vukašinović, direktor Osječkog sajma.

Uz velik broj izlagača, na sajmu su organizirani poslovni stručni skupovi i savjetovanja te demonstracije rada strojeva, uređaja i opreme. Svečano otvorenje manifestacije bit će 2. ožujka u 11 sati.

"Dolazi nam ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, gradonačelnik Osijeka kao i župan Anušić. Prisutna će biti "udarna ekipa" koja stvarno daje potporu ovom sajmu. Zahvaljujući pomoći Grada Osijeka, ove godine smo stvarno u mogućnosti biti "alat" u promociji poduzetništva", dodaje Vukašinović.

Prema riječima direktora Osječkog sajma, ovakve manifestacije jako su bitne za napredak hrvatske poljoprivrede. "Izlagačima omogućujemo vidljivost, da izreklamiraju svoje proizvode te da njihova prodaja traje i narednih 365 dana. Proizvođačima je sajam "ogledalo" gdje će izložiti svoje proizvode, usluge i reklamirati se. Trebaju biti proaktivni i ponijeti podsjetnice, reklamne materijale i jednostavno što više komunicirati s posjetiteljima", smatra Vukašinović.

Vukašinović ističe da manifestacija iz godine u godinu raste, stoga će sljedeći vikend na Pampasu biti veći broj izlagača nego na prošlogodišnjoj manifestaciji. "Očekujemo preko 200 izlagača. Prošle godine bilo je više od 15 tisuća posjetitelja, a ove godine očekujemo još i više. Nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Sajam je besplatan kao i parking.  Pozivam što veći broj ljudi da nas posjete, sigurno se neće razočarati", rekao je za kraj Vukašinović.

Osječki sajam d.o.o. manifestaciju organizira u suradnji sa Županijskom gospodarskom komorom Osijek i Hrvatskom obrtničkom komorom pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Foto: Facebook/Osječki sajam


Tagovi

Osječki proljetni sajam Alen Vukašinović


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]