Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 3. pčelarski sajam
  • 19.09.2019. 13:00
  • Pčinjski okrug, Vranje

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u subotu u Vranju

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, biće održan u subotu, 21. septembra u Vranju. Sajam je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 209
  • 9
  • 0

U subotu, 21. septembra 2019. godine održaće se u Vranju Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana, u organizaciji SPOS-a (Saveza pčelarskih organizacija Srbije). Događaj je međunarodnog karaktera, sa kompleksnim prodajnim, izložbenim, obrazovnim, promotivnim, privrednim i turističkim sadržajem. 

Stručna predavanja za pčelare održavaće se u izdvojenom delu gradske sportske hale, sa početkom u 12 sati, ispod tribina, što će biti uslovljeno i od broja izlagača. 

Jedinstvena manifestacija ovog tipa na Balkanu

Prema rečima organizatora, očekuje se velika posećenost sajma od strane pčelara iz Srbije, Makedonije, Albanije, Grčke, Bugarske, Turske i Crne Gore jer ovaj deo Balkana nema sličnu manifestaciju ovako velikog obima, a domaća pčelarska oprema izuzetnog je kvaliteta i korektnih cena. Prošlogodišnja značajno velika poseta sajmu to je i potvrdila. 

Podizanje cena tokom održavanja sajma nije dozvoljeno, a ukoliko se to dogodi, izlagač neće moći da izlaže na sajmu naredne dve godine i biće udaljen sa događaja odmah po utvrđivanju prekršaja. Uplatom kotizacije smatra se da su prihvaćeni svi uslovi, navodi se u saopštenju organizatora.

Ulaz je besplatan, kao i parking za izlagače i posetioce, koji se nalazi odmah pored hale. Radno vreme sajma je od 9 do 19 sati.

Obrazac za učešće na ovoj manifestaciji možete da pogledate OVDE.


Izvori

SPOS


Tagovi

Međunarodni pčelarski sajam Grad Vranje SPOS Pčelarska oprema Plasman opreme


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing-master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbedne hrane.