Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 24.12.2021. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

U novoj godini i novi WineOS - sedmo izdanje uživo u siječnju 

Sedmo izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u Osijeku, u susjednoj Hrvatskoj.

Foto: Denis Despot
  • 69
  • 35
  • 0

Nakon ovogodišnje odgode zbog epidemiološke situacije, u novoj, 2022. godini, vraća se WineOS. Sedmo izdanje osječkog sajma vina, delicija i ugodnog življenja održat će se 28. i 29. siječnja u dvorani Gradski vrt, najavljuju organizatori iz Udruge Dekanter.

Tim će povodom ljubitelji vina i delicija ponovno imati priliku imati priliku uživati u vinima i delicijama istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz drugih hrvatskih regija i inozemstva na čak 1.900 četvornih metara izložbenog prostora.

"I ovaj će put biti raznih sadržaja koji će zadovoljiti posjetitelje i poslovne goste. Dočekat će ih 90-ak izlagačkih mjesta koja će i vinarima te ostalim izlagačima ponuditi komfor za rad s gostima, ali i za održavanje poslovnih sastanaka.

U dvorani će se i ovaj put naći pozornica na kojoj će se tijekom oba dana održavati kulinarski show. Kao i dosadašnjih godina, zainteresirani će moći pratiti brojne edukativne radionice koje će iznova ponuditi nesvakidašnje priče i vina", napominju organizatori.

Za vinske priče ponovno je zadužen poznati vinski bloger Željko Garmaz, čije su radionice prethodnih godina privukle brojne posjetitelje i goste.

Ulaznice uskoro u prodaji

Početkom 2020. prethodno izdanje WineOS-a privuklo je brojne novinare i izvjestitelje iz Osijeka, ali i cijele Hrvatske te susjednih država. Predstavnika medija prošli je put bilo više od stotinu, a Osijek i okolica su, zahvaljujući njihovom angažmanu, dobili vrlo velik medijski prostor.

Ulaznice za WineOS i vinske radionice uskoro će se naći u prodaji, o čemu ćete biti pravodobno obaviješteni. Svakako valja napomenuti da će se organizatori morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera, što znači i da će ulaz biti uvjetovan posjedovanjem takozvane Covid – potvrde.

Više detalja bit će poznato desetak dana prije početka događaja, poručuju organizatori.


Tagovi

WineOS Festival Vino Osijek Izlagači Posjetitelji


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]