Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 17.03.2023. 12:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

U rujnu 14. međunarodna znanstveno-stručna konferencija "Hranom do zdravlja"

Tijekom dva dana okupit će eminentne stručnjake iz akademske zajednice i industrije, nutricioniste, prehrambene tehnologe, farmaceute, doktore medicine te sve koje zanima hrana i njezin utjecaj na zdravlje.

Foto: PTFOS
  • 1.020
  • 68
  • 0

Već 14. međunarodna znanstveno-stručna konferencija "Hranom do zdravlja", održat će se u Osijeku, 14. i 15. rujna 2023. godine.

Kako navode organizatori, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku, cilj je na ovogodišnjoj Konferenciji tijekom dva dana okupiti eminentne stručnjake iz akademske zajednice i industrije, nutricioniste, prehrambene tehnologe, farmaceute, doktore medicine te sve koje zanima hrana i njezin utjecaj na zdravlje u bilo kojem pogledu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što su brojne institucije uključene u organizaciju skupa, a njihova brojnost i pripadnost različitim stručnim područjima potvrđuju važnost teme i daju mu poseban interdisciplinarni karakter", ističe u ime Organizacijskog odbora prof.dr.sc. Jurislav Babić

Više detalja kao i prijavu možete pronaći ovdje

Ujedno, konferencija će se prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore kreditirati kao “Međunarodni tečaj prve kategorije”.

Kako je proteklo prošlogodišnje izdanje konferencije možete pogledati u prilogu kolega sa Slavonske TV.


Tagovi

Hranom do zdravlja Jurislav Babić Prehrambeno-tehnološki fakultet Konferencija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.