Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Virovitičko-podravska županija
  • 03.07.2014. 10:30

U tijeku su prijave za natjecanje orača!

Natjecanje orača Virovitičko-podravske županije ove će se godine, 25. srpnja održati u Gaćištu. Pobjednici će sudjelovati na državnom natjecanju u Požegi i time izboriti plasman na svjetsko natjecanje koje će se iduće godine održati u Danskoj. Prijave se primaju do 23. srpnja 2014.

Foto: Virovitičko-podravska županija
  • 124
  • 9
  • 0

U organizaciji Udruge orača Virovitičko-podravske županije i Savjetodavne službe ove će se godine, 25. srpnja, održati 10. natjecanje orača Virovitičko-podravske županije. Domaćin natjecanja bit će mjesto Gaćište u općini Suhopolje, lokacija depo - lovačka kuća, a natjecatelji će snage odmjeravati u dvije kategorije: plugovima ravnjacima i plugovima prekretačima. Natjecanje će se održati pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije, a općina Suhopolje i Diba d.o.o. su suorganizatori.

Prošle godine pobjednik u kategoriji plugova ravnjaka bio je Željko Šebalj, drugo mjesto pripalo je Radivoju Rekiću dok je treće zauzeo Goran šebalj. U kategoriji plugova prevrtača najbolji je bio Milenko Hrgović, drugo mjesto pripalo je Tomilsavu Majeru, a na trećem se našao Marijan Kaladić.

Županijsko natjecanje kvalifikacija je za državno, koje će se ove godine održati u Požegi, 13. rujna. Pobjednici državnog natjecanja plasirat će se na svjetsko natjecanje koje će se iduće godine održati u Danskoj. Boje Hrvatske na ovogodišnjem svjetskom natjecanju u Bordeauxu, u Francuskoj, 5. i 6. rujna, branit će ekipa u sastavu: orača, Željka Šebalja iz Virovitičko-podravske županije te Zorana Piskača iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Pratit će ih i trener, Siniša Hrgovć te predsjednik Svjetske oračke organizacije i vođa hrvatske ekipe, Tugomir Majdak. Rok za prijavu svih zainteresiranih je 23. srpnja 2014. godine, a prijave se podnose u uredima Savjetodavne službe u Virovitici. Službeni trening će se održati dan poslije, 24. srpnja, dan prije samog natjecanja.

Foto: Virovitičko-podravska županija


Tagovi

Udruga orača Virovitičko-podravske županije Plugovi ravnjaci Prekretači Natjecanje Općina Suhopolje Željko Šebalj Radivoje Rekć Goran Šebalj Tomslav Majer Marijan Kaladić Milenko Hrgović Zoran Piskač Siniša Hrgović Tugomir Majdak.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]