Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak
  • 25.06.2020. 19:25
  • Zadarska, Zadar

U Zadru otvoren Noćnjak 2020

U organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije od 25. do 27. lipnja 2020. u Zadru se održava 22. po redu Noćnjak, najveće domaće okupljanja maslinara

Foto: Vedran Stapić
  • 205
  • 32
  • 0

U specifičnim uvjetima i po prvi put u ljetnom terminu, činom tradicionalne sadnje masline ispred zadarskog hotela Kolovare otvorena je 22. međunarodna manifestacija malinara i uljara Noćnjak 2020 u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije. 

Prva je to značajnija agrarna manifestacija održana uživo nakon rigidnih proljetnih mjera prevencije širenja COVID19 koronavirusa. Sve u znaku mjera prevencije, socijalnog distanciranja i odgovornog ponašanja, a koje je fokusom javnosti nakon nedavne eskalacije broja novozaraženih - u novom normalnom, suživotu virusa i ekonomije.

Tko su dobitnici osobnih i kolektivnih priznanja ovogodišnjeg Noćnjaka?

Manifestacija je još jednom okupila brojne maslinare i uljare koji su na ocjenjivanje poslani 423 uzorka maslinovih ulja, a čije ćemo rezultate saznati tijekom narednih dana.

Program ovogodišnjeg Noćnjaka prilagođen je novonastalim okolnostima i skraćenog obujma, a traje od danas, 25. zaključno do subote 27. lipnja 2020.

Kako je to izgledalo u Zadru, možete pogledati putem donje galerije fotografija.


Fotoprilog


Tagovi

Noćnjak 2020 Zadar Kolovare Uljari Maslinari


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/