Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 11.03.2014. 09:00

Urbanovo – Dani vina u županiji Zrinskih

Manifestacija Urbanovo predstavlja zoran prikaz rada predanih ruku vinogradara i vinara međimurskog kraja

  • 395
  • 38
  • 0

Popularna vinska manifestacija, pod nazivom Urbanovo - Dani vina u županiji Zrinskih, održavat će se od 16. do 30. svibnja 2014. godine.

Puno više sadržaja krije se iza naziva same manifestacije, nego što se na prvu može naslutiti. Događaj nudi najbolje od međimurskog vinogorja, u prvi plan stavljajući promociju Međimurske vinske ceste kao najprepoznatljivijeg turističkog proizvoda tog podneblja. Zoran je to prikaz rada predanih ruku vinogradara i vinara međimurskog kraja.

U sklopu Urbanova održava se i Festival Pušipela na kojem se predstavljaju međimurski vinski brandovi. Vinske igre, pak svim posjetiteljima iz godine u godinu donose obilje smijeha i navijačkih povika.

“Otvoreni podrumi na Međimurskoj vinskoj cesti prava su atrakcija za doslovno cijelu Hrvatsku. Jer, Hrvatska se tih dana stisne u međimurske brege i kuša kapi iz kojih progovara istina, ublažavajući njihov utjecaj izvrsnom kontinentalnom hranom spravljenom onako kako su već mnogi zaboravili”, riječi su organizatora.

Članovi Društva vinogradara i vinara Međimurske županije Hortus Croatiae organizatori su ovog vinskog događaja. U tomu im podršku pruža i Općina Štrigova, Međimurska županija kao i njena Turistička zajednica, uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede i potporu Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice.

Više informacija možete saznati na: www.strigova.info


Fotoprilog


Tagovi

Urbanovo Štrigova Vinarstvo Pušipela Hortus Croatiae Vinari Međimurje


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]