Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jeden grunt
  • 22.08.2019. 09:00
  • Međimurska, Goričan

Uživajte u proizvodima domaćih OPG-ova na sajmu "Jeden grunt"

Prezentacija i promocija vlastitih proizvoda na kućnom pragu najbolji je i najizvorniji način na koji se poljoprivredni proizvođači mogu predstaviti, kažu organizatori iz LAG-a Mura-Drava.

Foto: LAG Mura-Drava
  • 254
  • 31
  • 0

Želite na jednom gruntu vidjeti tradicionalne običaje, okusiti i kupiti vrhunske proizvode domaćih OPG-ova kao što su ekološki proizvodi od jabuke, pira i heljde, bučino ulje, med, kozji sir, proizvode od aronije, domaći kruh? Onda dođite na manifestaciju odnosno kućni sajam "Jeden grunt" u Goričan! 

"Prezentacija i promocija vlastitih proizvoda na kućnom pragu najbolji je i najizvorniji način na koji se poljoprivredni proizvođači mogu predstaviti. Članovi LAG-a Mura-Drava udruženi pod sada već poznatom krilaticom “Jeden grunt” to su itekako prepoznali te i sada, za kraj ljeta organiziraju još jednu manifestaciju, ovog puta u Goričanu. Domaćin manifestacije “Jeden grunt” koja će se održati 31. kolovoza od 10 sati je mlado poljoprivredno gospodarstvo Holera d.o.o. čije je sjedište u Trnavskoj ulici 30", pozivaju iz LAG-a Mura-Drava. 

Osim bogate ponude jela (krpice sa zeljem, domaća juha od butternut tikve te neizbježnu međimursku gibanicu sa tikvama i makom…), za osvježenje će se, dodaju, pobrinuti poznati i kvalitetni Lepi Dečki Brewery.

"Svakako navratite i podržite lokalne proizvođače u nastojanjima da svojim kvalitetnim proizvodima zauzmu svoje mjesto pod suncem!", pozivaju organizatori. 


Tagovi

Jeden grunt Domaći proizvodi Kućni sajam Manifestacija LAG Mura-Drava


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]