Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinitaly 2018
  • 04.04.2018. 10:30

Vinitaly po 52. put u Veroni

Salon vina i destilata Vinitaly održat će se po 52. put u Italiji, u Veroni.

Foto: Facebook / Vinitaly
  • 126
  • 7
  • 0

Salon vina i destilata Vinitaly, održat će se po 52. put u Italiji, u Veroni, uz sajmove Sol&Agrifood i Enolitech. Više od 4.200 izlagača samo su jedan od razloga da posjetite ovu manifestaciju. Ona doprinosi evoluciji vinarskog sektora, kako talijanskog, tako i svjetskog. 

Vinitaly je posebno namijenjen poslovnom svijetu, jer omogućava upoznavanje s trendovima na tržištu, kao i s inovacijama i tehnologijama, u koje i sami organizatori ulažu, kako bi osigurali digitalne alate za povezivanje ponude i potražnje, bez obzira na udaljenost. Važnu ulogu u ostvarivanju kontakata imaju i degustacije, ali i obilasci, seminari, edukacije. Za četiri dana, organizira se više od 400 sastanaka.

Vinitaly će biti održan od 15. do 18. travnja na sajmu (Veronafiere) od 9:30 do 18:00 svakog dana. Dnevna karta košta 80 eura, dok je cijena viša za pet eura ukoliko se kupuje online. Za sva četiri dana cijena je 140, odnosno 145 eura. 

 


Tagovi

Vinitaly 2018 Vino Verona Italija Sol&Agrifood


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?