Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proslava Vinkova
  • 20.01.2015. 16:00

Vinkovo u Iloku 2015.

Vinkovo se već tradicionalno obilježava u iločkim podrumima i vinogradima uz dobru vinsku kapljicu i bogatu domaću trpezu, a kao dio manifestacije održat će se i stručni skup.

  • 440
  • 37
  • 0

Blagdan Sv. Vinka - Vinkovo, tradicionalno se obilježava kao početak radova u vinogradima te time i nove vinogradarske godine.

I Ilok, kao poznati srijemski vinogradarski krajU sklopu tradicijsko-vinske i kulturno-zabavne manifestacije "Vinkovo u Iloku", koja će se održati od 22. do 24. siječnja 2015. godine, u subotu 24.01. u 17.30 sati, u Kuriji Brnjaković, održat će se i stručni skup za predstavnike vinskog i turističkog sektora.

Stručni skup kao dio ovogodišnje manifestacije

Cilj skupa je upoznavanje stručne i šire publike sa vinsko-turističkim projektima koji su se provodili na području Grada Iloka te promoviranje vinske regije Srijem-Srem "Syrmia", uz pomoć dva vinska stručnjaka iz Hrvatske i Srbije, koji će prezentirati nekoliko karakterističnih vina ovog pograničnog-vinskog područja, nakon čega slijedi i degustacija vina uz gastro zakusku. Dolazak na stručni skup potrebno je potvrditi na: tourismilok@gmail.com ili josip.kovac@srijem.info.

Iločka tvrđava - središnje mjesto zabave

Proslava će se, kao i prethodnih godina, održati u vinogradima i podrumima iločkih vinogradara, a dobra vinska kapljica i trpeza bogata domaćim proizvodima neizostavan su njen dio. Sve posjetitelje očekuje iločko vino po pristupačnim cijenama, pečene kobasice i slanina, puno glazbe, pjesme i popratnih zbivanja.

Središnji dio proslave ove će se godine održati u šatoru u iločkoj tvrđavi, u petak 23. i subotu 24. siječnja 2015.godine., uz vinsko druženje i zabavu od predvečerja do jutarnjih sati. Kao dio subotnjeg događanja predviđeno je i Pokladno jahanje ulicama Iloka.

Za organizaciju i pokroviteljstvo ovog događaja pobrinuli su se: Vinski klaster Srijem, Grad Ilok, TZ Ilok, LAG Srijem.

Pozivnica kao i program ovogodišnjeg Vinkova u Iloku nalaze se u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Vinkovo Radovi u vinogradu Iločka tvrđava LAG Srijem Grad Ilok Vinski klaster Srijem TZ Ilok Iločki vinogradari Vino Pokladno jahanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.