Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VinoSalis 2019
  • 18.06.2019. 16:30

VinoSalis prolongiran - čekaju uvoznike vina iz NR Kine

"Novi datum ćemo objaviti tokom ove nedelje, čim se usaglase termini dolaska uvoznika i slobodnih termina vinarija", obavestio nas je Fikret Nadarević, organizator festivala.

Foto: Facebook/VinoSalis 2019
  • 49
  • 2
  • 0

Festival vina, prateće opreme i gastronomije "VinoSalis" koji je trebao biti održan 19. i 20. juna u Tuzli, otkazan je do daljnjega. 

"Dragi vinoljupci, zbog pomeranja termina dolaska uvoznika vina iz NR Kine, pomera se održavanje festivala VinoSalis 2019. Novi datum ćemo objaviti tokom ove nedelje, čim se usaglase termini dolaska uvoznika i slobodnih termina vinarija", obavestio nas je Fikret Nadarević, organizator festivala.  

Podsetimo, prošle godine održano je prvo izdanje ovoga festivala na kom se predstavilo oko 70 izlagača, a pored onih iz BiH, posebno Hercegovine, učestovali su i izlagači iz Srbije, Portugala, Španije, Francuske, Italije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije.

Ove se godine očekuje više od 80 izlagača kako iz BiH, tako iz već navedenih država, a što posebno raduje i iz NR Kine pa nije za zameriti što je festival prolongiran. 

Osim vina, na festivalu će biti predstavljena gastro ponuda. Takođe, svoje će proizvode predstaviti vodeći proizvođači opreme za vinare, ugostitelje, ali i ljubitelje vina.


Tagovi

VinoSalis 2019 Tuzla Fikret Nadarević Uvoznici iz Kine Prolongirano


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.