Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vina Slavonije i Baranje
  • 16.06.2014. 13:15

Vinska manifestacija Bonavita 2014.

Turističko-gospodarska manifestacija vinogradara Slavonije i Baranje – Bonavita, održat će u Trnavi u sklopu Đakovačkih vezova

Foto: free-picture.net
  • 296
  • 42
  • 0

U organizaciji Općine Trnava i ove godine će se održati Bonavita, turističko-gospodarska manifestacija vinogradara Slavonije i Baranje, osnovana u vinorodnoj Trnavi davne 1988. godine.

Bonavita se održava u sklopu Đakovačkih vezova, a uključuje natjecanje nategača, dodjelu nagrada najboljim vinima, izložbu i degustaciju kruškovače-vilijamovke te Gastrofest u sklopu kojeg se održava kulinijada, kao i degustacija i konzumacija fiša i čobanca.

Kao uvertira u ovogodišnju Bonavitu u petak, 20. lipnja na nogometnom igralištu NK Dinamo u Trnavi će se održati glazbeni koncert Ivana Zaka s početkom u 20:00 sati. Službeno otvorenje 27. Bonavite predviđeno je za subotu, 21. lipnja s početkom u 19:30 uz bogat kulturno-umjetnički program.

Po dodjeli nagrada i priznanja ocijenjenim vinima te nakon proglašenja pobjednika za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaški sastav Đerdani. Ocijenjena i nagrađena vina Slavonije i Baranje posjetiteljima će biti dostupna na degustaciju, a ista vina, kataloški obrađena, bit će izložena na Đakovačkim vezovima u šatoru.

Za više informacija možete se obratiti Ireni Mikić na tel. 031/863-258 , fax. 031/ 863-066 ili putem e-maila: opcina.trnava@os.t-com.hr.

Foto: free-picture.net


Tagovi

Bonavita Vinska manifestacija Irena Mikić Trnava Vino Gastrofest Ivan Zak TS Đerdani Vinogradarstvo Đakovački vezovi


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.