Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WineOS
  • 21.12.2018. 09:00

WineOS: Peti vinski spektakl u Osijeku

Spremni za vinski spektakl u Osijeku? Vidimo se na WineOs!

Foto: Uruga Dekanter
  • 145
  • 9
  • 0

Sve je spremno za još jedan vinski spektakl u Osijeku, najavljuju iz udruge Dekanter. Naime, najveći vinski festival na istoku Hrvatske, WineOS, ove će zime doživjeti svoje peto izdanje. Glavni promotivni događaj u vinskoj regiji Slavonija i Podunavlje donosi mnogo noviteta. Svakako najvažnije promjene su nova, ekskluzivnija lokacija, konkretno restoran "Muzej Okusa", te novi termin. Festival će se održati 11. i 12. siječnja 2019. godine.

"To, konkretno, znači da će vinoljupci, po svršetku uživanja u blagdanima i proslave u "najluđoj noći", nakon kratkog odmora imati priliku uživati u najboljim vinima istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz regije i šire. WineOS će ujedno biti i odlično zagrijavanje za najvažniji vinski datum u kalendaru, blagdan Svetoga Vinka, koji je desetak dana kasnije", navode. 

Posjetitelji će, dodaju, ponovno moći uživati u vinima najvažnijih vinarija iz regije Slavonija i Podunavlje, gostiju iz drugih hrvatskih regija, ali i onih iz susjednih zemalja. Osim vinara, izlagat će i proizvođači raznih delicija, suhomesnatih proizvoda, sireva, rakija i slastica, mahom s našeg područja. Lokalni proizvođači Osječanima i njihovim gostima i ove će se godine predstaviti zahvaljujući pomoći Osječko - baranjske županije.

"Festival će i ove godine pratiti program radionica koje su već sada izazvale veliko zanimanje publike. Dapače, veći dio edukativnih predavanja, koja je ponovno osmislio poznati vinski bloger Željko Garmaz, već je do kraja rezerviran. Ono što organizatore posebno veseli je činjenica da se za njih predbilježio velik broj ljudi iz raznih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja što pokazuje kako su i termin i teme izuzetno privlačni.

Ulaznice za festival prodaju se po cijeni od 80 kuna i već ih je sada moguće nabaviti u Vinoteci "Vinita" u Strossmayerovoj 21. Tamo možete nabaviti i ulaznice za radionice na kojima još ima slobodnog mjesta, a njihova je cijena 50 kuna. Festival će oba dana biti otvoren za posjetitelje od 15 do 21 sat.", zaključuju u priopćenju. 


Tagovi

WineOS Vinski festival Osijek Udruga Dekanter


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).