Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 13.05.2022. 16:00

Za pčelare tri velika šampionska pehara Novosadskog sajma

Tri proizvođača iz oblasti pčelarstva osvojila su velike šampionske pehare povodom 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Foto: Depostiphotos/Loraliu
  • 135
  • 26
  • 0

Novosadski sajam saopštio je rezultate ocenjivanja kvaliteta pčelarskih proizvoda i opreme za pčelarstvo.

Veliki šampionski pehar u kategoriji pčelinjih proizvoda, na ocenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga organizovanom povodom 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma, ove godine odlazi u "Timomed", Knjaževac.

U kategoriji opreme za pčelarstvo Velikim šampionskim peharom nagrađena je "Medena plus", Mehovine, a u robnoj grupi sredstava za prihranu i podsticaj razvoja pčela isto priznanje poneće "Apisplus", Jarkovac.

Komisija Novosadskog sajma za ocenjivanje kvaliteta pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo vrednovala je 108 uzoraka, koje je prijavilo 45 učesnika i donela odluku da Srebrni šampionski pehar dodeli beogradskom Udruženju "Api-Beo". Peharom Novosadskog sajma nagrađeni su Poljoprivredno gazdinstvo Vojkan Milutinović, Pančevo i Aleksandar Dimitrijević, Kikinda.

Početkom sledeće nedelje pred Komisijom će se naći meso i prerađevine od mesa. Očekuje se oko 120 uzoraka iz Srbije, ali i Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.


Tagovi

Novosadski sajam 89. međunarodni poljoprivredni sajam Šampionski pehari Pčelari


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva


Partner