Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HSEP
  • 09.11.2019. 09:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

Zašto biram eko, radionica Hrvatskog saveza udruga ekoloških proizvođača

Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača poziva vas na radionicu na kojoj ćete moći iz prve ruke doznati što je ekološka proizvodnja.

Foto: HSEP
  • 449
  • 76
  • 0

"Zašto biram eko", naziv je radionice koju organizira Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača - HSEP. Radionica  će se održati 13. studenog od 18 do 19.30 sati u Zagrebu u Frankopanskoj 1 (dvorana Zelene akcije).

"Htjeli bi se zdravo hraniti, a zbunjeni ste od svega što se na tržištu nudi kao eko, bio, organsko, zdravo, domaće, nešpricano i ne znate kome vjerovati? Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača poziva vas na radionicu na kojoj ćete moći iz prve ruke doznati što je ekološka proizvodnja. U goste nam dolazi Ana Marušić Lisac, kontrolorka iz nadzorne stanice Biotehnikon, prava osoba koja vam može pojasniti što je to ekološka proizvodnja i što vam točno garantira eko znak.

Razgovarat ćemo o tome kako izgledaju eko kontrole, kako prepoznati zdravu hranu i kome stvarno možete vjerovati, kako se hraniti lokalno i čuvati zdravlje i okoliš. Radionica se odvija u sklopu projekta "Raznolikost je održiva" kojeg financira Grad Zagreb", pozivaju iz HSEP-a. 

Inače, HSEP je krovna udruga ekoloških proizvođača koji se zajedničkim radom bore za očuvanje nacionalnog blaga tla, vode i zraka zalaganjem za pravednu ekološku politiku, promicanjem ekološke poljoprivrede i zdrave prehrane.


Tagovi

HSEP Radionica Zašto biram eko


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?