Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumadija Sajam
  • 31.08.2020. 14:00

Zbog čega je zaista odložen šumadijski sajam poljoprivrede?

Pored očiglednog razloga (pandemija virusa korona) za odlaganje najznačajnije sajmske manifestacije kragujevačkog Gradskog sajmišta "Šumadija sajam", u medijima bliskim gradskoj vlasti, navode se i moguće kadrovske promene na čelu Sajma.

Foto: Julijana El Omari
  • 127
  • 5
  • 0

Šumadijski sajam poljoprivrede, najavljen za 3. septembar, biće odložen. U Kragujevcu je i dalje na snazi vanredna situacija zbog epidemije virusa korona, a u hali Šumadija sajma još uvek je privremena bolnica, piše Glas Šumadije.

Pisanja gradskih medija su da bi sajam mogao da bude održan krajem septembra ili početkom oktobra. Međutim, na sajtu Šumadija sajma još uvek nema nikakvih zvaničnih obaveštenja o promenama.

Ipak, kako prenosi Danas, pored očiglednog razloga (pandemija virusa korona) za odlaganje najznačajnije sajmske manifestacije kragujevačkog Gradskog sajmišta "Šumadija sajam", u medijima bliskim gradskoj vlasti, navode se i moguće kadrovske promene na čelu Sajma.

Korona ili smena direktora?

Prema tim informacijama, novoformirana gradska vlast, na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem Luftikom, navodno planira da smeni direktora "Šumadije sajma" Zorana Nedeljkovića i da na njegovo mesto dovede nekog drugog.

Šumadijski sajam poljoprivrede i ove godine u septembru mesecu

Kako smo ranije pisali, najveća jesenja smotra agrara južno od Save i Dunava, prepoznatljiva je u Srbiji po broju izlagača i posetilaca, ali i brojnim stručnim izložbama koje su sastavni deo ovog sajma. Na razvoj strukovnog segmenta ove smotre agrara uticao je i doprinos velikog broja agrarnih stručnjaka, kao i profesora resornih fakulteta koji su svojim profesionalniom integritetom uticali na kvalitet događaja. 

Sajam poljoprivrede u Kragujevcu sa sedamnaest godina dugom tradicijom inače održava se četiri sajamska dana, a ove godine razmišlja se o njegovom spajanju sa Sajmom lova, ribolova i lovnog turizma.


Tagovi

Šumadija Sajam Sajam poljoprivrede Smena direktora Odloženo


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...