Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2022.
  • 19.10.2022. 10:30
  • Šibensko-kninska, Vodice

Zbog požara 32. Sabatina na novoj lokaciji

Iako smo se pripremili za zajedništvo u Primoštenu, 32. Sabatina će se održati u isto vrijeme s jednakim programom, ali na novom mjestu, objavili su iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Facebook/Zadružni savez dalmacije
  • 394
  • 31
  • 0

Bliži se 32. po redu Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina koji će se održati od 3. do 6. studenog i to, kako javljaju organizatori, na novoj lokaciji.

"Iako smo se pripremili za zajedništvo u Primoštenu, 32. Sabatina će se održati u isto vrijeme s jednakim programom, ali na novom mjestu", objavili su iz Zadružnog saveza Dalmacije (ZSD).

Kako navode, zbog požara koji je izbio u strojarnici Hotela Zora u Primoštenu manifestacija će se održati u Hotelu Olympia u Vodicama.

Više informacija o rezervaciji smještaja potražite ovdje.

Nikad kasnije nisu pristigli uzorci

"Nakon pandemijskih uvjeta poslovanja i ova berba nas je stavila pred brojne izazove", izjavio je Lordan Ljubenkov, predsjednik ZSD-a. Kako kaže, velika suša, a potom i dosta kiše donijeli su dobro grožđem, ali i jako kasnu berbu. "U više od 30 godina nam nikada ovako kasno nisu pristizali uzorci u natjecateljskom dijelu", zaključio je.

Program ovogodišnje Sabatine počinje 3. studenog u 16 sati i to otvaranjem sajma vinogradarstva i vinarstva, burze i izložbe vina dok je svečano otvaranje predviđeno za 18 sati. Sva četiri dana ove manifestacije posjetitelje očekuje bogat program uz brojne radionice, izlaganja, kušanja vina, obilaske vinarija i slično.

Ususret Sabatini: Kakva je kvaliteta grožđa u ovoj teškoj godini i gdje smo s prošekom?

Proglašenje šampiona kao i svečano uručivanje priznanja za kvalitetu i izgled održat će se u subotu, 5. studenog s početkom u 20 sati. Večera uz prezentaciju i degustaciju šampionskih vina predviđena je za 21 sat. 

Cijeli program pronađite na ovom linku.


Tagovi

Sabatina Susret vinogradara i vinara Program Nova lokacija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]