Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zelena nedelja
  • 16.01.2021. 13:00

Zelena nedelja u Berlinu - pratite bogat program iz fotelje

Aktuelne teme u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji poput ekološke proizvodnje, sigurnosti snabdevanja, održivosti, klimatske promene, digitalni svet hrane kao i brojne druge moći će se pratiti uživo preko interneta.

Foto: Facebook/Grüne Woche
  • 175
  • 22
  • 0

Kako je već bilo i najavljeno, zbog epidemioloških mera 86. Zelena nedelja u Berlinu biće održana onlajn, od 20. do 21. januara 2021. godine.

Stočne izložbe, mehanizacija svih vrsta, nebrojno štandova sa kulinarskim i drugim specijalitetima iz celog sveta, seminari, poslovni susreti i desetak hiljada posetioca sada su stvar prošlosti, a aktualne teme u poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji poput ekološke proizvodnje, sigurnosti snabdevanja, održivosti, klimatskih promena, digitalnog sveta hrane kao i brojne druge, moći će da se prate uživo putem interneta.

Onlajn, ali bogat program

Svi zainteresirani moći će da se pridruže virtuelnom razgledanju i upoznaju proizvođače i izvoznike koji su, da su okolnosti drugačije, trebalo da predstave svoje kompanije na sajmu.

Međunarodna Zelena nedelja svake godine bio je mesto za izlaganje regionalnih proizvoda pod nazivom Brandenburghalle, a posetioci su mogli da ispune anketu iz koje se saznalo koliko su skloni takvoj kupovini. U svojoj digitalnoj verziji, kroz sedam videa biće predstavljen i ove godine. Kroz primere dobre praske, svi zainteresirani moći će da nauče kako na police doneti što više domaćih proizvoda.

Takođe, u sklopu sajma održaće se i svečana dodela nagrade Regional Star kojom se promoviše marketing regionalnih proizvoda pod održivim aspektima. Nagrada se dodeljuje u četiri kategorije: inovacija, prezentacija, saradnja i organizacija.

Osim Nemačke, na Zelenoj nedelji će kao i svake godine učestvovati brojne druge zemlje koje će predstavljati proizvođači, kompanije, političari i ostali.

Podsetimo na jubilarnom 85. sajmu bilo je više od 1.800 izlagača iz 72 zemlje sveta koji su predstavili čak 100.000 proizvoda na impozantnih 118.200 m2.

Registraciju za ovogodišnju Zelenu nedelju možete pronaći ovde.


Tagovi

Zelena nedelja Online Epidemiološke mere Program Regional Star


Autorka

Lucija Bencaric

Više [+]

Lucija je magistar agroekonomije. Voli da istražuje novosti u poljoprivredi.