Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 02.03.2018. 18:00

Želite na radni ručak s ministrom? Prijavite se za manifestaciju "Naše domaće, sada i ubuduće"

Manifestacija "Naše domaće, sada i ubuduće" proći će kroz 21 županiju.

  • 364
  • 43
  • 0

Manifestacija ‘Naše domaće, sada i ubuduće’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja, započinje u ponedjeljak, 5. ožujka.

Kako navode iz Ministarstva poljoprivrede, zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog.

Prvo u nizu događanja održat će se 5. ožujka 2018. s početkom u 10 sati, na seoskom turizmu ‘Zlatni klas’, Otrovanec 228, Pitomača, a zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na sljedećoj poveznici.

Foto: Vedran Stapić


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Ruralni razvoj Manifestacija Naše domaće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]