Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HeadOnEastCroatia
  • 19.05.2020. 13:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Hedonizam je ponovno na istoku

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih je dana lansirala  kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Hedonizam je na istoku, #HeadOnEastCroatia #VisitSlavonijaBaranja, kroz koju poziva na obilazak istoka Hrvatske.

Foto: Facebook/ Visit Slavonija Baranja
  • 1.669
  • 42
  • 0

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih je dana lansirala kampanju na društvenim mrežama pod nazivom Hedonizam je na istoku, #HeadOnEastCroatia #VisitSlavonijaBaranja, kroz koju poziva na obilazak istoka Hrvatske.

Tako kroz video klipove u vlastitoj režiji ambasadori destinacije poput Tomice Đukića, chefa Hotela Osijek i Hrvatske nogometne reprezentacije, gimnastičara svjetske klase Roberta Seligmana ili djelatnika Parka prirode Kopački rit, predstavljaju kako provode svoje vrijeme do ponovne posjete gostiju.

HTZ lansira četiri nova videa u sklopu koncepta #CroatiaLongDistanceLove

Vladimir Škrobo-Bajo poziva goste na Čvarak fest u Baranji i objašnjava zašto čvarak od crne slavonske svinje nije crn, Tomislav Žajdlik iz Državne ergele Đakovo pokazuje kakva je privilegija raditi posao koji uključuje maženje ždrijebeta lipicanca.  Poseban doživljaj života u skladu s prirodom predstavio je poznati fotograf Mario Romulić koji je svoju novu strast otkrio u proizvodnje domaće hrane i harmoniji koji nudi zeleni prostor. 

Kako treba izgledati pravi kulen, u svome videu opisao je Pero Dobrovac, dok je Jasmin Sadiković, adrenalinskim videom pozvao sve posjetitelje da posjete Eko centar Zlatna Greda.

Naše bolske priče: Projekt u kojem mještani sami predstavljaju svoje proizvode i otok

Mario Jukić poslao je pozdrav iz prvog prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, a čuvar baranjske šokačke tradicije, Filip Golubov Car odsvirao je nešto na gajdama

"Poznato je da Slavonci i Baranjci goste daruju najvrjednijim darovima, iskrenim  osmijehom i toplom dobrodošlicom. Domaćini ovdje postaju i ostaju prijatelji. Zauzvrat, gosti vrlo brzo počinju divaniti o lokalnim okusima, mirisima i bojama, o šarmantno usporenom ritmu svakog pojedinačnog užitka, o začuđujućoj suigri tradicionalnog i modernog. Stoga put pod noge, smjer ka istoku Hrvatske u susret hedonizmu“, pozivaju iz Turističke zajednice.   

Jedan od videa Turističke zajednice možete pogledati i ovdje:


Tagovi

Osječko-baranjska županija HeadOnEastCroatia VisitSlavonijaBaranja Kopački rit Mario Romulić Lokalni okusi


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]