Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HTZ
  • 13.10.2020. 15:00

HTZ: Hrvatska je sigurna destinacija bogate, kvalitetne i atraktivne ponude

Jesenska kampanja Discover The Colours of Croatia, posebno promovira prirodne ljepote, kulturu, nautiku i eno-gastronomiju, a provodit će se do druge polovine studenog, navode iz Hrvatske turističke zajednice.

Foto: HTZ
  • 1.421
  • 184
  • 0

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu promotivnu kampanju "Discover The Colours of Croatia" na 7 europskih tržišta, njemačko, austrijsko, poljsko, češko, mađarsko, talijansko i britansko.

Ova jesenska kampanja posebno promovira prirodne ljepote, kulturu, nautiku i eno-gastronomiju, a provodit će se do druge polovine studenog putem tematskih članaka na online portalima, print oglasa te oglašavanja na društvenim mrežama uz oznaku #DiscoverTheColoursOfCroatia.

"Iako trenutna epidemiološka situacija u Europi, kao i važeće restrikcije za putovanja koje se razlikuju ovisno od države do države ne dozvoljavaju veću realizaciju turističkog prometa, u ovom je dijelu godine itekako važno zadržavanje vidljivosti Hrvatske na našim najvažnijim europskim tržištima.

Upravo smo s tim ciljem pokrenuli ovu kampanju kojom želimo našu zemlju dodatno pozicionirati kao sigurnu destinaciju bogate, kvalitetne i atraktivne ponude u razdoblju posezone“, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, podsjetivši kako uskoro kreće i akcija Tjedan odmora vrijedan kroz koju će domaći, ali i svi inozemni gosti koji se zateknu u Hrvatskoj moći iskoristiti brojne turističke usluge u zemlji po 50 posto nižim cijenama.

Pokrenuta kampanja i s National Geographic-om

Aktivnosti u sklopu kampanje provodit će se putem društvenih mreža Facebook, Instagram i YouTube, kroz plasman članaka na najčitanijim i najpoznatijim portalima na pojedinim tržištima poput oe24.at, DerStandard.at i Krone.at u Austriji, gazeta.pl u Poljskoj i novinky.cz u Češkoj, kao i na specijaliziranim portalima MarcoPolo.de i Holidaycheck.de u Njemačkoj u sklopu kojih su kreirani posebni HUB-ovi, odnosno mikro web stranice sa sadržajem posvećenim isključivo Hrvatskoj.

Svi promotivni materijali kreirani za oglašavanje jezično su prilagođeni za svih sedam tržišta.

Skrivena blaga hrvatske unutrašnjosti, online promocija kontinentalnog turizma

Kampanja se provodi i kroz print oglašavanje, a pokrenuta je i suradnja s travel platformama Lonely planet i National Geographic kroz čije će se kanale promovirati svi turistički proizvodi uključeni u jesensku kampanju i biti vidljivi milijunima njihovih korisnika i pratitelja na društvenim mrežama.

Promotivnu kampanju možete pogledati i u videu:

Foto: HTZ


Tagovi

Hrvatska turistička zajednica Discover The Colours of Croatia Kampanja Tržište


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]