Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kukuruzni labirint
  • 04.09.2016. 18:00

Kukuruzni labirint u Požeštini već treću godinu

Nedavno je u Osijeku osvanuo kukuruzni labirint. No, ima još jedan koji je u pogonu svake nedjelje već tri godine, a nalazi se u Viškovcima.

Foto: bigstockphoto.com, Robert Neumann
  • 3.015
  • 150
  • 0

Po uzoru na kukuruzne labirinte u Americi, obitelj Pilaš je prije dvije godine u Viškovcima sagradila prvi hrvatski labirint u kukuruzu. Cijeli labirint je jedna velika poučna staza.

Staza se sastoji od dva dijela i od ove godine prostire se na 10 tisuća metara kvadratnih. Postavljene su i tri lovačke čeke kako bi posjetitelji iz visine imali pregled na labirint. Obitelj Pilaš inače se bavi svinjogojstvom i obrađuje oko 100 jutara zemlje, piše 034.portal.

"Ideju smo prije tri godine pronašli na internetu pretražujući slične projekte po američkim internet stranicama. Sestra Marija radi u turističkom uredu i čula je da postoje takvi labirinti pa mi je predložila takav oblik turističke atrakcije", rekao je Branko Pilaš.

Na ulazu u labirint posjetitelji dobivaju kartu koja bi im trebala pomoći da prođu kukuruzni labirint u što kraćem vremenu. OPG Pilaš uz kukuruzni labirint u programu ima edukativni park, provođenje kreativnih i edukativnih radionica, mogućnost organiziranja dječjih rođendana uz animatora i organiziranje obilazaka za grupe uz animatora.

Kako bi se dobro zabavili u prirodi i nešto korisno naučili poput orijentiranja u prostoru, svi zainteresirani i željni avanture mogu posjetiti ovu turističku atrakciju svake nedjelje od 18:00 sati.

Foto: bigstockphoto.com, Robert Neumann


Izvori

034portal.hr


Tagovi

Lovačke čeke Kukuruzni labirint

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]