Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DHT
  • 29.02.2020. 16:30

Lani u Slavoniji i Baranji, gdje će se ove godine održati Dani hrvatskog turizma?

Dani hrvatskog turizma zadnjih su se godina održavali na otocima, a prošle godine prvi put i na kontinentu, u Slavoniji i Baranji. Traži se novi domaćin.

Foto: JumpStory
  • 2.459
  • 60
  • 0

Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) kao organizatori Dana hrvatskog turizma (DHT) javnim pozivom do 16. ožujka traže domaćina tog godišnjeg okupljanja turističkog sektora, koje će se održati krajem listopada, izvijestili su iz Ministarstva.

Održavanje ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma (DHT) predviđeno je od 28. do 30. listopada, a na javni poziv za domaćina te manifestacije svoje kandidature mogu prijaviti hotelske kuće, turističke zajednice i jedinice lokalne samouprave zajednički ili samo jedan od navedenih subjekata ako priloži dokaz o suradnji s ostalim subjektima.

"DHT imaju dugu tradiciju čime odajemo priznanje svim turističkim djelatnicima na kraju glavnog dijela svake turističke godine i obilježimo sva postignuća u turističkom sektoru. Odabir destinacije i domaćina za održavanje tog nacionalnog turističkog skupa važan je dio procesa planiranja i organizacije DHT-a, jer time i destinacija i domaćin dobiva priliku predstaviti se u najboljem svijetlu ključnim dionicima hrvatskog turizma", poručio je povodom tog javnog poziva ministar turizma Gari Cappelli.

Podsjetivši da su se DHT-i zadnjih godina održavali na otocima, a prošle godine prvi put i na kontinentu, u Slavoniji i Baranji, ministar poziva sve zainteresirane da se jave na poziv i pokažu svoje turističke adute stručnoj i široj hrvatskoj javnosti.

Manifestacija HeadOnEast istaknula bogatstvo i blještavilo Osijeka i Slavonije

Među uvjetima koje bi zainteresirani trebali zadovoljiti za domaćinstvo su uz ostale da mogu organizirati skup za 1.500 sudionika, da imaju tisuću soba u hotelima, prostor za TV prijenos završne večeri sa 1.200 sjedećih mjesta, dvorane za sastanke, tehniku, transfere za sudionike, press centar i drugo.


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Dani hrvatskog turizma Javni poziv Turizam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.