Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Via Slavonija Baranja
  • 13.05.2022. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Na istoku Hrvatske vas čekaju brojne destinacije - kome je vinograd najdraži "grad"?

Uvjerite se da nije sve u Slavoniji i Baranji ravno i da je bolji kulen na drvu nego ulje na platnu

Foto: Maja Celing Celić
  • 1.957
  • 131
  • 0

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije ovih je dana lansirala kampanju "Via Slavonija Baranja" kojom poziva domaće goste na otkrivanje doživljaja koji nudi istok Hrvatske.

Uz krilaticu Hedonizam je na istoku i duhovitu kampanju koja je rezultat suradnje s marketing agencijom BBDO iz Zagreba te suvremeni vizual koji prikazuje bogatstvo Slavonije i Baranje osječkog dizajnera Marka Jovanovca, žele skrenuti pažnju na zanimljivu ponudu destinacije.

Tko je sladak i kada je ljut, ima li kajaka na mirnim vodama i kome je vinograd najdraži grad saznat ćete ako se zaputite na istok Hrvatske. No to nisu jedine tajne koje kriju prekrasni krajolici, bogato kulturno i tradicijsko nasljeđe te nezaboravna gastro i eno ponuda.

"Spremni smo vam odgovoriti na sva pitanja i udovoljiti svim osjetilima. Dođite se uvjeriti da nije sve ravno u Slavoniji i Baranji i da je bolji kulen na drvu nego ulje na platnu već ovog proljeća. Stoga put pod noge, jer kad dođeš u Baranju, na konju si", pozivaju iz TZ OBŽ.

Duhovita kampanja TZ OBŽ

Dodaju i brojne destinacije koje valja obići poput novootvorene turističke atrakcije smještene u Parku prirode Kopački rit – interpretacijski centar Tikveš, brojne obiteljske i povijesne vinarije, Državnu ergelu Đakovo, autentična turistička gospodarstva, gradove Osijek i Đakovo, te ističu kako posjetitelji mogu uživati i u nepreglednim poljima žita i uljane repice, impresivnim krajolicima smještenim uz Dunav i Dravu, plemićkoj ostavštini i drugom obilju hedonizma koje im je nadohvat ruke.

"Protekle dvije godine nas je pandemija korona virusa držala uglavnom unutar granica Hrvatske pa su kontinentalne destinacije bilježile porast posjetitelja. Tako su turističke brojke na istoku Hrvatske gotovo jednake rekordnoj 2019. godini, a tijekom svibnja i lipnja te rujna i listopada ove godine očekujemo i porast posjeta i noćenja u Slavoniji i Baranji", istaknuli su rekavši da je upravo zato na domaće tržište lansirana kampanja Via Slavonija i Baranja koja kroz video, audio i print poruke otkriva tek detalj hedonizma koji vas čeka u Osječko-baranjskoj županiji.


Tagovi

Slavonija i Baranja Kampanja Turizam Ponuda Hedonizam je na istoku


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]