Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavonija Travel
  • 07.06.2020. 13:30

"Slavonia. Travel" nova platforma pet slavonskih županija za domaće turiste

Slavonija je pravi izbor za sve koji moraju brinuti o budžetu i u ovim vremenima kada se još pazi na fizičku distancu, a ipak želi uživati u slobodi putovanja, naglasila je Rujana Bušić Srpak.

Foto: JumpStory
  • 1.571
  • 15
  • 0

Pet slavonskih županija i njihove turističke zajednice pokrenule su web platformu "Slavonia. Travel" usmjerenu domaćem tržištu, pozivajući turiste porukama - "Osjeti. Okusi. Upoznaj", istaknuto je u petak na predstavljanju te platforme.

Platforma uključuje komunikacijsku strategiju, promociju na društvenim mrežama i novu web stranicu, a cilj je na jednom mjestu naći sve informacije o regiji Slavonije, Baranje i Srijema odnosno svih pet županija koje su u to uključene.

Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija mogu  ponuditi široku paletu doživljaja i odmore raznih vrsta, uz ostalo bogatu eno-gastro ponudu, dva parka prirode, brojne rijeke, jezera i šume, dvorce, kurije, utvrde, muzeje, gostoljubivost i opuštenost.

"Slavonija je pravi izbor za sve koji moraju brinuti o budžetu za putovanje i u ovim vremenima kada se još pazi na fizičku distancu, a ipak želi uživati u slobodi putovanja", naglasila je Rujana Bušić Srpak, koordinatorica klastera Slavonija i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Poručila je da nova platforma pruža i ključne informacije o jedinstvenosti te regije kao destinacije, a klaster već nekoliko godina provodi promotivne aktivnosti, sada i s digitalno-komunikacijskom platformom.

Šansu za turistički razvoj, ali i promet u situaciji koronavirusa slavonske županije vide u novim trendovima turističke potražnje oslonjenih na zeleno, očuvano, neotkriveno, iskreno, autohtono i slično, a sada su dodatno važna i odredišta bez gužvi, čime je upravo Slavonija sa svojim prostranstvima u trendu, istaknula je Snježana Boranić Živoder s Instituta za turizam. 


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Slavonija Slavonske županije Turizam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na povratku iz Mostara valja i doručkovati, a u aščinici BurekKing u Jablanici kuharica Hajra Nezirić taman priprema burek ispod saća. Svemir nas je uspješno povezao ;) Kaže ova kuharica da sastojke nabavljaju od lokalnih dobavljača. Ispeče... Više [+]