Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krone
  • 29.12.2019. 15:00

Najveći sakupljač Krone sa šest rotora kojim ćete obrađivati do 20 hektara na sat

Na ovom sakupljaču omogućeno je brzo i jednostavno skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem

Foto: Youtube/KRONE T-Vision
  • 1.568
  • 220
  • 0

Tvrtka Krone u svojoj ponudi ima najveći sakupljač sa šest rotora kojima ćete obrađivati čak do 20 hektara na sat. Swadro sakupljači su pogonjeni preko zatvorenih pokretača s konusnim zupčanicima u tekućoj masti. Time je osigurano stalno jednakomjerno i optimalno mazanje. Nema mazanja mazalicom.

Na ovom sakupljaču omogućeno je brzo i jednostavno skidanje i stavljanje kompletne ruke za grabljenje s upravljačkom ručicom i ležajem. Nakon odstranjivanja samo dvaju vijaka možete kompletnu jedinicu izvući iz rotora. Nakon odstranjivanja dvaju šupljih pričvrsnih prstena moguće je zamijeniti i vanjski kraj ruke.

Ništa ne ostaje na tlu

Ruke s debelim stijenkama i 10 žbica s ovojima s velikim promjerom osiguravaju dug životni vijek, elastičnost i stabilnost.

Modeli Swadro 2000 serijski su opremljeni s podesivim elektromotorima koji su otporni na vremenske uvjete. Prednost: udobno i apsolutno precizno podešavanje radne visine s traktorskog sjedala.

Neke od najvažnijih karakteristika ovog šestovretenog sakupljača su da omogućuje učinkovito korištenje raspoloživih dana za spremanje krme te uštedu osoblja, strojeva i traktora. Ima robustan, široko rastegnut okvir te hidrauličko podešavanje radne širine (10 do 19 metara) i širine otkosa, koji je velik od 1,6 do 2,8 metara. KRONE Jet Effekt omogućuje da tijekom spuštanja i podizanja rotora žbice ne uranjaju u tlo.

Kako sakupljač izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Krone Swadro 2000 Sakupljač


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]