Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Schaumann Agri
  • 27.02.2017. 12:00

Otkad su upoznali Schaumann, drugu hranu ne žele!

Da su sajmovi mjesta na kojima se otvaraju brojne poslovne suradnje, dokazuje i primjer dvoje svinjogojaca koji su se našli za izložbenim prostorom tvrtke Schaumann na 22. sajmu Viroexpo.

  • 2.633
  • 339
  • 0

Da su sajmovi mjesta na kojima se otvaraju brojne poslovne suradnje, dokazuje i primjer dvoje svinjogojaca koji su se našli za izložbenim prostorom tvrtke Schaumann na 22. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017.

Ivan Pančić iz Pavlovaca bavi se proizvodnjom krava. Ima ih 45 komada, kaže. Prije nekoliko godina odlučio se i za proizvodnju svinja te sada ima četiri krmače. "Prošlo je pet godina kako sam se susreo s Schaumannovom stočnom hranom i nemam namjeru prelaziti na druge proizvođače stočne hrane."

Zadovoljni i proizvodima i osobljem

Mirjana Bilović iz Rezovca

"Primamo puno ponuda od drugih proizvođača no mi smo ovom jednostavno zadovoljni. Neki nam nude i neke besplatne pakete, već ih godinama odbijamo. Kvaliteta hrane se uvelike ogleda u prirastu i zdravstvenom stanju svinja."

Njegovo mišljenje dijeli i Mirjana Bilović koja dolazi iz Rezovca kod Virovitice. Njezina obitelj trenutno uzgaja 15 rasplodnih krmača, 30-ak prasadi i 20 tovljenika, a planiraju proširiti proizvodnju. Gospođa Mirjana kaže kako se upoznala s Schaumannovim predstavnicima upravo na Viroexpo sajmu prije šest godina.

"Odmah smo sklopili suradnju koja još uvijek traje. To je tvrtka koja ima ljubazno, susretljivo i uslužno osoblje. Možemo ih pitati za pomoć u bilo koje doba. Daju nam savjete za hranidbu, recepte, kada dođe do problema, odmah reagiraju.

Kvaliteta hrane je odlična, svinje postižu brži prirast za razliku od prijašnjih hrana koje smo kupovali, smanjena je i ukupna količina hrane uložena u proizvodnju. Smanjena su nam uginuća, manje je bolesti kod životinja. Moram napomenuti da nam je Schaumann pomogao pronaći i kupca za naše svinje."

Izložbeni štand tvrtke Schaumann na sajmu Viroexpo 2017.

Kad zagusti, svi traže Schaumann

"Kada kod drugih proizvođača kod prasadi dođe do nekih problema, svi traže Schaumann rješenja. Trudimo se proizvođačima biti dostupni, ponuditi im kvalitetnu hranu i uslugu koja će im pomoći u proizvodnji", kaže Nenad Vakanjac, predstavnik Schaumanna kojeg smo susreli na Viroexpo sajmu.

Tvrtka svoje vjerne kupce često vodi na stručne izlete, pa im je tako nedavno omogućila i besplatni jednodnevni izlet u Austriju gdje su proizvođači mogli vidjeti njihove farme, da iz prve ruke vide kako se to radi u uspješnim zemljama.

Svinjogojac Ivan Pančić s predstavnikom tvrtke Schaumann Nenadom Vakanjcem

Za više informacija o Schaumann proizvodima, obratite se na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Schaumann Viroexpo Sajam Suradnja Svinje Stočna hrana Kvaliteta


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner