Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fanon
  • 07.09.2015. 14:45

Posjetite predavanja o uzgoju teladi i hranidbi svinja!

Tvrtku Fanon posjetite u Paviljonu 2 Bjelovarskog sajma, a njihova stručna predavanja poslušajte u Paviljonu 9!

Foto: depositphotos, Tsekhmister
  • 801
  • 37
  • 0

Ovaj petak, 11. rujna, svoja vrata otvara 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam na kojemu izlaže preko 500 izlagača iz 15-ak različitih zemalja. Kako je ovaj sajam prvenstveno stočarski, središnji dio njega je Državna stočarska izložba, specijalizirana izložba u Europi na kojoj će se predstaviti više od 500 grla stoke, ali i drugih životinja s naglaskom na domaće.

Kao jedan od izlagača sajma, već četrnaestu godinu za redom, tu će se naći i Fanon - Tvornica stočne hrane Petrijanec, jedan od vodećih proizvođača stočne hrane u Hrvatskoj. Tvrtka Fanon proizvodi sve vrste stočne hrane (gotove krmne smjese i superkoncentrate) pod robnom markom PEHRA te vitaminsko-mineralne dodatke pod robnom markom CIBO.

Predavanja o pravilnom uzgoju teladi te hranidbi svinja!

Osim izložbenog prostora tvrtke Fanon, koji će biti smješten u Paviljonu broj 2, zainteresirani će moći posjetiti jedno od predavanja Fanon stručnjaka koji će se održati u Paviljonu broj 9 koji se nalazi pored glavne, upravne zgrade sajma. Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane koji žele više informacija o novitetima i tehnologijama u proizvodnji stočne hrane da postave pitanja i poslušaju savjete stručnjaka.

Raspored predavanja tvrtke Fanon d.o.o.:

  • subota, 12.9.2015. u 11,00 sati: "I tov i uzgoj" - pravilan odgoj teladi u prvih 100 dana - najvažnije razdoblje za vrhunski tov ili visoku mliječnost. Predavač: Mladen Jarnjak dipl. ing.
  • nedjelja, 13.9.2015. u 11,00 sati: "Rezerve u hranidbi svinja" - kako iskoristiti skrivene rezerve krmiva i hranjivih tvari te što nam one donose. Predavač: Predrag Peršak dr.vet.med

Za više dodatnih informacija o nadolazećim predavanjima kontaktirajte tvrtku Fanon na jedan od niže navedenih kontakata. Ispod članka također pronađite službenu pozivnicu tvrtke za 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu!

Foto: depositphotos, Tsekhmister


Dokumenti


Tagovi

Fanon Bjelovarski sajam Stočarski sajam Poljoprivredni sajam Gudovac sajam Pehra Cibo Uzgoj teladi Mladen Jarnjak Predrag Peršak Hranidba svinja Tov


Partner