Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba stoke
  • 19.05.2019. 16:30
  • Krapinsko-zagorska, Zlatar

Šampioni izložbe pastuh Vihor i krava Maja

Na prostoru sajmišta u Zlataru, održana je 19. Izložba stoke i 21. Izložba konja Krapinsko-zagorske županije.

Foto: Željko Slunjski/zlatar.hr
  • 594
  • 58
  • 0

U subotu, 11. svibnja 2019. godine na prostoru sajmišta u Zlataru, održana je 19. Izložba stoke i 21. Izložba konja Krapinsko-zagorske županije.

Okupljene su pozdravili pomoćnik ministra poljoprivrede Zdravko Tušek, župan KZŽ Željko Kolar, zamjenik župana Anđelko Ferek-Jambrek, te Ivica Vranić iz Hrvatske agencije za hranu i poljoprivredu, predsjednik Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka Miško Šklempe i zamjenik gradonačelnice Zlatara Stanko Majdak.

Šampioni ovogodišnje izložbe stoke i konja su pastuh Vihor vlasnika Mladena Šanjeka iz Hrašćine i krava simentalske pasmine Maja, vlasnika  Božidara Domitrana iz Martinšćine.

Nagrade svima nagrađenim grlima, koja su sudjelovala na izložbi, uručio je pomoćnik ministra poljoprivrede Zdravko Tušek i župan Željko Kolar, zajedno s Ivicom Vranićem iz Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu te predsjednikom Središnjeg saveza udruga uzgajivača hrvatskog hladnokrvnjaka Miškom Šklempeom.

Posjetitelji izložbe, uz goveda i konje, mogli su vidjeti i magarce, zagorske purane, kokoši hrvatice, te druge male životinje. U sklopu manifestacije organiziran je i izbor najbolje uređene konjske zaprege, te Bambino kup gdje su djeca od uzgajivača stoke predvodila telad, taj prikaz plijenio je posebnu pažnju od posjetitelja izložbe.

Na kraju izložbe pohvaljeni su izlagači koji se dobro brinu o svojoj stoci, te je istaknuto kako treba stočarima pružiti svu pomoć kako bi se stočarstvo u budućnosti što bolje razvijalo.

Autor: Dragutin Kasteljan, dipl.ing.agr., Ministarstvo poljoprivrede

Izvor: www.savjetodavna.hr


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Izložba stoke i konja Zlatar Bambino kup

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]